Over LEGO Tempel van de Eindeloze Zee (71755)

Fans van de tv-serie NINJAGO: Seabound worden zeker blij van LEGO 71755. Met deze LEGO set van 1060 steentjes bouw je jouw eigen Tempel van de Eindeloze Zee. Hier kun je, met de zeven bijgeleverde minifiguren, jouw eigen spannende NINJAGO onderwateravonturen gaan beleven. Speel jouw favoriete momenten uit de serie na of verzin je eigen verhalen. Allerlei bekende onderdelen uit de serie zul je terugvinden in de set. Zo bevat de Tempel van de Eindeloze Zee onder andere een laboratorium, een duikboot en de geketende zeeslang Wojira.

Eindeloze zeeavonturen

Met LEGO 71755 kunnen kinderen vanaf negen jaar hun eigen NINJAGO-universum starten of uitbreiden. Er zijn nog veel meer LEGO NINJAGO bouwsets, zowel van NINJAGO: Seabound als van de andere NINJAGO tv-serie. Door de verschillende set te combineren kunnen kinderen hun eigen NINJAGO-avonturen gaan beleven. Zowel boven als onder water. Bovendien zijn de NINJAGO LEGO sets altijd schitterend om te zien.

De sets zitten vol typerende details en extra's. Dit maakt de sets ook erg geschikt om neer te zetten op de kinder- of speelkamer. Ook de Tempel van de Eindeloze Zee past hier zeker goed bij. Kinderen zullen keer op keer willen spelen met de set en in de tussentijd ziet het bouwwerk er indrukwekkend uit. De set is 26 centimeter hoog, 11 centimeter lang en 57 centimeter breed. Daar wil iedereen toch mee spelen?!

Grootse gevechten

Bij de Tempel van de Eindeloze Zee worden zeven minifiguren geleverd. Speel met Scuba Kai, NRG Nya, Glutinous, prins Kalmaar, prins Benthomaar en twee Maaray bewakers de meest spectaculaire gevechten uit de serie na. Over zin je eigen conflicten. Weten de slechteriken deze keer te winnen of komen de helden toch weer als winnaars uit de bus? Kunnen de helden de belangrijke storm- en golfamuletten beschermen? Of komen ze in de verkeerde handen. Dat wordt spannend!