Over LEGO Hydro Bounty (71756)

Spannende gevechten op de zeebodem worden uitgevochten met deze LEGO Hydro Bounty uit de immens populaire NINJAGO serie. Het voertuig zit vol met spectaculaire en indrukwekkende details, waarmee je spannende avonturen kunt beleven. Wat dacht je van twee schieters met veermechanisme, uitklapbare vleugels en twee miniduikboten? Ook bevat de set maar liefst tien minifiguren. Zowel de goede Scuba Kai, Scuba Nya, Scuba Zane, Scuba Jay, Scuba Cole en Scuba Lloyd als de kwaadaardige prins Kalmaar, een Maaray bewaker en twee Wu Bots zijn in de set te vinden. Dat worden spetterende gevechten op de zeebodem.

Ontdek alle details

LEGO 71756 Hydro Bounty is een indrukwekkende LEGO set van 1159 steentjes. Hiermee bouw je een onderwaterschip van 59 centimeter lang, 15 centimeter hoog en 30 centimeter breed. Dat wordt een echte blikvanger op de kinderkamer. Bovendien zit het schip vol met leuke details, waardoor spelen met de set nog uitdagender wordt. De afneembare mecha, de cockpit die open kan en de uitklapbare vleugels zorgen voor veel speelplezier. Bovendien is het schip gedetailleerd versierd. Kleine bouwers zullen vol trots hun bouwwerk aan hun vriendjes en vriendinnetjes laten zien.

Begin je eigen Ninjago LEGO verzameling

De LEGO Hydro Bounty is niet de eerste, en hoogstwaarschijnlijk ook niet de laatste, LEGO NINJAGO bouwset. Onder andere de Waterdraak en de Tempel van de Eindeloze Zee komen uit dezelfde NINJAGO serie, namelijk NINJAGO: Seabound. Ook zijn er bouwwerken uit een andere NINJAGO serie, zoals de Jungledraak, de stadstuinen en de Vuursteen robot. Door de verschillende sets met elkaar te combineren verzamel je jouw eigen NINJAGO-universum.

Speel je favoriete afleveringen en gevechten na of bedenk je eigen nieuwe NINJAGO avonturen. Bovendien zien alle sets er indrukwekkend uit, waardoor je ze ook prima op je kamer kunt neerzetten als decoratie. Wedden dat al jouw vriendjes en vriendinnetjes met jouw LEGO NINJAGO sets willen komen spelen?!