Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 71756 Hydro Bounty

Spectaculaire LEGO NINJAGO duikbootspeelset

Product details

Officiële naam LEGO Hydro Bounty
SKU 71756
EAN 5702016912340
Onderdelen 1159
Serie LEGO NINJAGO
LEGO prijs € 139,99
Release datum 1 juni 2021
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

Spannende gevechten op de zeebodem worden uitgevochten met deze LEGO Hydro Bounty uit de immens populaire NINJAGO serie. Het voertuig zit vol met spectaculaire en indrukwekkende details, waarmee je spannende avonturen kunt beleven. Wat dacht je van twee schieters met veermechanisme, uitklapbare vleugels en twee miniduikboten? Ook bevat de set maar liefst tien minifiguren. Zowel de goede Scuba Kai, Scuba Nya, Scuba Zane, Scuba Jay, Scuba Cole en Scuba Lloyd als de kwaadaardige prins Kalmaar, een Maaray bewaker en twee Wu Bots zijn in de set te vinden. Dat worden spetterende gevechten op de zeebodem.

Ontdek alle details

LEGO 71756 Hydro Bounty is een indrukwekkende LEGO set van 1159 steentjes. Hiermee bouw je een onderwaterschip van 59 centimeter lang, 15 centimeter hoog en 30 centimeter breed. Dat wordt een echte blikvanger op de kinderkamer. Bovendien zit het schip vol met leuke details, waardoor spelen met de set nog uitdagender wordt. De afneembare mecha, de cockpit die open kan en de uitklapbare vleugels zorgen voor veel speelplezier. Bovendien is het schip gedetailleerd versierd. Kleine bouwers zullen vol trots hun bouwwerk aan hun vriendjes en vriendinnetjes laten zien.

Begin je eigen Ninjago LEGO verzameling

De LEGO Hydro Bounty is niet de eerste, en hoogstwaarschijnlijk ook niet de laatste, LEGO NINJAGO bouwset. Onder andere de Waterdraak en de Tempel van de Eindeloze Zee komen uit dezelfde NINJAGO serie, namelijk NINJAGO: Seabound. Ook zijn er bouwwerken uit een andere NINJAGO serie, zoals de Jungledraak, de stadstuinen en de Vuursteen robot. Door de verschillende sets met elkaar te combineren verzamel je jouw eigen NINJAGO-universum.

Speel je favoriete afleveringen en gevechten na of bedenk je eigen nieuwe NINJAGO avonturen. Bovendien zien alle sets er indrukwekkend uit, waardoor je ze ook prima op je kamer kunt neerzetten als decoratie. Wedden dat al jouw vriendjes en vriendinnetjes met jouw LEGO NINJAGO sets willen komen spelen?!

  • LEGO® NINJAGO® Hydro Bounty (71756) is een speelset boordevol actie met een duikboot met leuke functies, waarmee ninjafans allerlei spannende verhalen onder de zeespiegel kunnen naspelen.
  • Inclusief 10 minifiguren uit de NINJAGO®: Seabound tv-serie: Scuba Kai, Scuba Cole, Scuba Jay, Scuba Lloyd, Scuba Zane en Scuba Nya, prins Kalmaar, een Maaray bewaker en 2 Wu Bots.
  • De Hydro Bounty heeft 2 schieters met veermechanisme, 2 uitklapbare vleugels, een cockpit die open kan en een afneembare mecha, en herbergt ook nog eens 2 coole miniduikboten.
  • Deze speelgoedduikboot met maar liefst 1159 onderdelen voor kinderen van 9 jaar en ouder is een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen, dat ze vol trots aan hun vrienden zullen laten zien.
  • De Hydro Bounty is ca. 15 cm hoog, 59 cm lang en 30 cm breed – de ideale afmetingen om thuis mee te spelen of ergens op een mooi plekje neer te zetten wanneer er even niet mee wordt gespeeld.
  • Bekijk ook de andere NINJAGO® sets die zijn geïnspireerd op de tv-serie NINJAGO: Seabound, waaronder Waterdraak (71754), Lloyd’s Hydro Mech (71750) en Tempel van de Eindeloze Zee (71755).
  • LEGO® NINJAGO® bestaat uit een geweldige collectie gedetailleerde speelsets die elk kind graag zou willen hebben. Kinderen leren bovendien spelenderwijs belangrijke ninjawaarden, zoals moed, zelfopoffering en het belang van familie.
  • LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat ze altijd consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – daar heb je echt geen ninjavaardigheden voor nodig!
  • LEGO® bouwstenen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, dus je kinderen zijn in veilige handen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.