Lego 75981 Harry Potter Adventkalender

LEGO 75981 Harry Potter adventkalender

Vier Kerstmis in de tovenaarswereld met deze magische LEGO Harry Potter adventkalender (75981). Achter elk van de 24 deurtjes vind je een klein model of een figuur uit de Harry Potter films. Naarmate de kerstdagen dichterbij komen, kunnen kinderen steeds meer feestelijke scènes van Zweinstein naspelen ? waaronder het geweldige Kerstbal!

Lees meer...

Bol.com

Bol.com

€ 34,95
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO 75981 Harry Potter adventkalender

Vier Kerstmis in de tovenaarswereld met deze magische LEGO Harry Potter adventkalender (75981). Achter elk van de 24 deurtjes vind je een klein model of een figuur uit de Harry Potter films. Naarmate de kerstdagen dichterbij komen, kunnen kinderen steeds meer feestelijke scènes van Zweinstein naspelen – waaronder het geweldige Kerstbal!

LEGO Harry Potter en de Vuurbeker sets

Kinderen kunnen de 24 cadeautjes uit de adventkalender combineren om hun favoriete scènes uit de Harry Potter films na te spelen of zelf nieuwe verhalen en avonturen te bedenken. De kalender bevat minifiguren – waaronder Harry Potter, Hermelien Griffel, Ron Wemel, Padma Patil, Parvati Patil en Cho Chang – en modellen die je zelf kunt bouwen, zoals een miniatuurkoets van Beauxbatons en een eettafel met een ijskasteel in het midden.

Cool bouwspeelgoed om te verzamelen

Het uitgebreide assortiment LEGO Harry Potter modellen en speelsets biedt fans van de films eindeloos fantasierijk plezier en creatieve displaymogelijkheden.

  • Laat fans van LEGO Harry Potter op magische wijze de kerstperiode beleven met deze LEGO Harry Potter adventkalender (75981) waarbij ze elke dag een verrassing krijgen. Achter elk van de 24 deurtjes vind je een klein Harry Potter model om te bouwen, mee te spelen of ergens op een mooi plekje neer te zetten.
  • Inclusief minifiguren van Harry Potter, Hermelien Griffel, Ron Wemel, Padma Patil, Parvati Patil en Cho Chang, plus modellen die je zelf kunt bouwen, zoals een miniatuurkoets van Beauxbatons en een eettafel met een ijskasteel in het midden.
  • Naarmate de kerstdagen dichterbij komen, kunnen kinderen steeds meer feestelijke scènes van Zweinstein naspelen – waaronder het geweldige Kerstbal!
  • Deze magische adventkalender is een ideaal cadeau voor kinderen van 7 jaar en ouder in aanloop naar Kerstmis met 24 dagen vol verrassingen en Harry Potter inspiratie waar ze het hele jaar door plezier van zullen hebben.
  • De 24 Harry Potter cadeautjes in deze speciale adventkalender kunnen worden gecombineerd met alle andere originele LEGO sets en LEGO stenen voor nog meer creatieve mogelijkheden.
  • Geen batterijen nodig. Deze set met 24 minimodellen biedt actief, fantasierijk speelplezier dat nooit ophoudt!
  • Diverse coole Harry Potter speelgoedmodellen voor fantasierijk speelplezier tot Kerstmis en nog lang daarna.
  • LEGO Harry Potter sets bevatten geliefde personages, geweldige functies en herkenbare locaties uit de onvergetelijke films. Het zijn ideale cadeaus voor iedereen die de magie uit de filmreeks in huis wil halen.
  • LEGO bouwspeelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen waardoor alle stenen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – daar is geen magie voor nodig!
  • De LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste veiligheidsnormen ter wereld.

Anderen bekeken ook

Nog geen afbeelding beschikbaar
LEGO 76434 Aragog Forbidden Forest
€ 14,99
LEGO Hagrids huisje: onverwacht bezoek 76428
LEGO Hagrids huisje: onverwacht bezoek 76428
€ 58,00
-23%
LEGO Zweinstein Geheime Kamer 76389
LEGO Zweinstein Geheime Kamer 76389
€ 118,86
-21%
LEGO Expecto Patronum 75945
LEGO Expecto Patronum 75945
€ 19,99
LEGO Frodo & Gollem 40630
LEGO Frodo & Gollem 40630
€ 14,99
LEGO Kasteel Zweinstein en terrein 76419
LEGO Kasteel Zweinstein en terrein 76419
€ 132,91
-22%