Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 76177 Strijd in het oude dorp

Drakenactie met Marvels Shang-Chi

LEGO Strijd in het oude dorp prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Battle at the Ancient Village​
SKU 76177
EAN 5702016912890
Onderdelen 400
Serie LEGO Marvel
LEGO prijs € 44,99
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Laat kinderen de avonturen uit de Marvel Studios film Shang-Chi en de Legende van de Tien Ringen eigenhandig beleven met deze LEGO® Marvel Shang-Chi Strijd in het oude dorp (76177) set.
  • Inclusief 4 minifiguren – Shang-Chi, Xialing, Wenwu en Doodzaaier – en een bouwbare gelede draak met een afneembare waterbasis.
  • Kinderen kunnen spannende scènes uit de film Shang-Chi en de Legende van de Tien Ringen van Marvel Studios naspelen en hun eigen fantasierijke verhalen bedenken.
  • Een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor jonge superhelden en dappere drakenjagers vanaf 8 jaar.
  • De draak is ca. 22 cm hoog, 28 cm lang en 12 cm breed. De ideale afmetingen om er lekker mee te spelen en, wanneer de actie voor die dag is afgelopen, een geweldige blikvanger in elke kinderkamer.
  • Al het LEGO® Marvel bouwspeelgoed biedt kinderen hoogwaardige speelsets boordevol leuke functies voor eindeloos fantasierijk speelplezier.
  • LEGO® stenen en onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® sets worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.