Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 76201 Captain Carter & The Hydra Stomper

Buitengewone mecha-avonturen met beroemde Marvel personages

LEGO Captain Carter & The Hydra Stomper prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Captain Carter & The Hydra Stomper
SKU 76201
EAN 5702016989502
Onderdelen 343
Serie LEGO Marvel
LEGO prijs € 34,99
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Met LEGO® Marvel Captain Carter & The Hydra Stomper (76201) krijgt het fantasierijke speelplezier van kinderen een heel nieuwe dimensie, waarbij de superheldenavonturen uit de Marvel Studios serie What If…? op Disney+ tot leven worden gebracht.
  • De set bevat minifiguren van Captain Carter, Steve Rogers en Red Skull, plus een bouwbare mecha met een cockpit die open kan en 2 noppenschieters.
  • Kinderen kunnen de minifiguur van Steve Rogers in de in allerlei standen verstelbare Hydra Stomper mecha zetten – klaar voor het gevecht met Marvel schurk Red Skull, die de machtige Tesseract heeft gestolen van Captain Carter.
  • LEGO® Marvel Captain Carter & The Hydra Stomper is een fantastische cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar die fan zijn van de Marvel Studios serie What If…? op Disney+ en de actie uit de Marvel films.
  • De mecha is ca. 15 cm hoog en heeft verstelbare armen en benen. Ideaal voor levendige gevechten en leuke poses.
  • Er zijn nog meer LEGO® Marvel mecha die kinderen kunnen verzamelen en met elkaar kunnen combineren om de actie uit de superheldenfilms tot leven te brengen en zelf eindeloze fantasierijke verhalen te bedenken.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze betrouwbaar, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.