Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 76905 Ford GT Heritage Edition en Bronco R

2 baanbrekende Ford voertuigen in één gave speelset

LEGO Ford GT Heritage Edition en Bronco R prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Ford GT Heritage Edition and Bronco R
SKU 76905
EAN 5702016980561
Onderdelen 660
Serie LEGO Speed Champions
LEGO prijs € 49,99
Release datum 1 juni 2021
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Deze indrukwekkende LEGO® Speed Champions Ford GT Heritage Edition en Bronco R (76905) bouwset is zeer geschikt voor fans van uitzonderlijke auto’s en spannende race-actie.
  • Wat zit er in de doos? Alles wat je nodig hebt om je eigen Ford GT Heritage Edition en Bronco R modellen te maken, plus 2 minifiguren van Ford coureurs met een racepak en helm.
  • Kinderen en autoliefhebbers kunnen 2 wereldberoemde Ford voertuigen verzamelen, bouwen en ontdekken. Vervolgens kunnen ze met deze auto’s en andere voertuigen uit het Speed Champions assortiment spannende races naspelen.
  • Deze LEGO® Speed Champions speelset met 660 onderdelen is een geweldig cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar en voor fans van snelle auto’s.
  • De Ford GT Heritage Edition is ca. 4 cm hoog, 16 cm lang en 7 cm breed. De Ford Bronco R is ca. 7 cm hoog, 19 cm lang en 8 cm breed.
  • deze fantastische speelgoedauto’s zijn geen batterijen nodig: de modellen worden aangedreven door de fantasie van kinderen!
  • Wil je deze Ford speelset cadeau geven aan een beginnende LEGO® bouwer? Geen zorgen! De set bevat eenvoudige, stapsgewijze bouwinstructies voor beide modellen.
  • LEGO® Speed Champions sets bieden kinderen en autoliefhebbers de mogelijkheid om een aantal van ’s werelds meest bijzondere auto’s te ontdekken. De authentieke replica’s zijn ideaal voor raceplezier en om ergens neer te zetten.
  • Alle LEGO® Speed Champions onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO® Speed Champions stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.