Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 76942 Bootontsnapping van dinosaurus Baryonyx

Bouwbare, drijvende speelgoedboot voor een heleboel dinosaurusactie

Product details

Officiële naam LEGO Baryonyx Dinosaur Boat Escape
SKU 76942
EAN 5702017079752
Onderdelen 308
Serie LEGO Jurassic World
LEGO prijs € 84,99
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Met deze geweldige LEGO® Jurassic World speelgoedset (76942) met een coole, bouwbare boot die blijft drijven (zelfs met een dinosaurus aan boord!) kunnen kinderen de spannende ontsnapping van een Baryonyx op een boot naspelen.
  • Inclusief 4 minifiguren: Darius, Yaz, Owen Grady en een bewaker, plus een verstelbare Baryonyx, babydinosaurus en 2 vissen en accessoires, zoals een verdovingsgeweer, taser en 2 dinosauruseieren.
  • De boot beschikt over een afneembare controlekamer voor eenvoudige toegang tot het vrachtruim, een dinosauruskooi en een ronddraaiend ‘zoeklicht’. De set bevat ook een kleine speedboot die blijft drijven.
  • Deze hoogwaardige speelgoedset is geïnspireerd op Jurassic World Kamp Krijtastisch en andere Jurassic World verhalen. Het is een superleuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 8 jaar.
  • De grote, drijvende speelgoedboot is ca. 14 cm hoog, 40 cm lang en 13 cm breed. Het is de eerste LEGO® Jurassic World set met boten!
  • Heeft jouw kleine dinofan nog niet vaak met LEGO® stenen gebouwd? Maak je geen zorgen. Deze 308-delige set bevat stapsgewijze instructies met afbeeldingen. waarmee kinderen zelfstandig aan de slag kunnen.
  • Met de creatieve LEGO® Jurassic World bouwsets kunnen kinderen en volwassen fans scènes uit de animatieserie en films naspelen, hun eigen verhalen bedenken of de coole modellen bouwen en een mooi plekje geven.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze eenvoudig en goed op elkaar passen en stevige modellen opleveren.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.