Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 80019 Red Son’s helvliegtuig

Geweldig helvliegtuig voor legendarische gevechten tussen Red Son en Monkie Kid

LEGO Red Son’s helvliegtuig prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Red Son's Inferno Jet
SKU 80019
EAN 5702016911138
Onderdelen 299
Serie LEGO Monkie Kid
LEGO prijs € 34,99
Release datum 1 maart 2021
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Kinderen kunnen de rol aannemen van de heldhaftige Monkie Kid en zo de Berg van bloemen en fruit beschermen tegen de aanvallen van Red Son’s helvliegtuig met deze LEGO® Monkie Kid™ speelgoedset boordevol actie (80019).
  • Dit leuke speelgoed is inclusief 3 minifiguren – Monkie Kid, Red Son met de krachthandschoen en vlamafvurende elementen, en Bull Clone Bob met een bouwbaar jetpack en vlammenwerper voor allerlei spannende verhalen.
  • Het helvliegtuig beschikt over een cockpit met ruimte voor een minifiguur en 2 schieters met veermechanisme. Op het minibouwwerk van de Berg van bloemen en fruit staat de gouden staf voor spannende, fantasierijke gevechten.
  • Deze hoogwaardige, 299-delige LEGO® set met een straalvliegtuig biedt kinderen vanaf 7 jaar een boeiende bouw- en speelervaring. Een superleuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid.
  • Het helvliegtuig is ca. 10 cm hoog, 21 cm lang en 14 cm breed – een compact formaat, zodat kinderen het gemakkelijk vast kunnen houden, ermee kunnen vliegen en het geschut kunnen afvuren.
  • Inclusief gedrukte bouwinstructies en Instructions PLUS in de gratis LEGO® Bouwinstructies app, waarmee kinderen tijdens het bouwen een virtuele versie van dit unieke speelgoedmodel kunnen bekijken.
  • Het leuke LEGO® Monkie Kid™ bouwspeelgoed laat de Chinese legende van de Monkey King op nieuwe manieren tot leven komen door middel van innovatieve verhalen en helpt de creativiteit, de veerkracht en het optimisme van kinderen te versterken.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strenge normen, zodat ze keer op keer stevig op elkaar te zetten zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.