Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 80020 Witte draak paardenvliegtuig

Supercool LEGO speelgoedvliegtuig voor speelplezier boordevol actie

LEGO Witte draak paardenvliegtuig prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO White Dragon Horse Jet
SKU 80020
EAN 5702016911145
Onderdelen 565
Serie LEGO Monkie Kid
LEGO prijs € 44,99
Release datum 1 maart 2021
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Kinderen zullen het fantastisch vinden om de rol van de heldhaftige Mei aan te nemen en de stad te beschermen tegen de Huntsman van de Spider Queen en een ‘giftige’ robotspin in het Witte draak paardenvliegtuig (80020).
  • Deze LEGO® speelset met een straalvliegtuig is inclusief 3 minifiguren – Mei, de Huntsman en Si – met wapens als Mei’s drakenzwaard van jade, plus een figuur van Mo de kat met een bouwbaar, noppenschietend hoverboard.
  • Het straalvliegtuig beschikt over 2 schieters met veermechanisme en 2 noppenschieters. Er is ook een bouwbare, werkende verkoopmachine. ‘Scan’ het element van een mobiele telefoon en er komen elementen in de vorm van blikjes drinken uit.
  • Deze hoogwaardige, 565-delige LEGO® vliegtuigset is leuk om te bouwen en biedt kinderen urenlang creatief plezier. Het is een cool cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 7 jaar.
  • Het Witte draak paardenvliegtuig is ca. 8 cm hoog, 34 cm lang en 19 cm breed. Kinderen kunnen het gemakkelijk samen met de andere bouwwerken en minifiguren meenemen om er ook onderweg mee te spelen.
  • Inclusief duidelijke instructies en intuïtieve Instructions PLUS in de gratis LEGO® Bouwinstructies app, waarmee het bouwen nog leuker wordt en kinderen de modellen tijdens het bouwproces kunnen visualiseren.
  • Inspirerend LEGO® Monkie Kid™ bouwspeelgoed laat de Chinese legende van de Monkey King op nieuwe manieren tot leven komen en helpt kinderen om hun fantasie, moed en veerkracht te vergroten.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen voor stevige verbindingen en robuuste bouwwerken – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.