Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 80021 Monkie Kid’s leeuwenbewaker

Coole leeuwenbewakersmecha voor een heleboel gevechten boordevol actie!

LEGO Monkie Kid’s leeuwenbewaker prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Monkie Kid's Lion Guardian
SKU 80021
EAN 5702016911152
Onderdelen 774
Serie LEGO Monkie Kid
LEGO prijs € 79,99
Release datum 1 maart 2021
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Kinderen worden de held in hun eigen spannende avonturen met deze LEGO® Monkie Kid™ leeuwenbewaker (80021) speelgoedmecha inclusief gevechtsplatform van de Spider Queen, verstelbare robotspin en bouwbare speelhal.
  • Deze hoogwaardige duelspeelset bevat 5 minifiguren – Monkie Kid met de gouden staf, Mei met het drakenzwaard van jade, de Huntsman met een geweer, de Spider Queen en Lu.
  • De volledig verstelbare leeuwenbewaker heeft klappende kaken en een verborgen schieter met veermechanisme in elk van de trommels, terwijl het gevechtsplatform van de Spider Queen beschikt over beweegbare poten en 2 schieters met veermechanisme.
  • Kinderen zullen het geweldig vinden om met het dansspel en de grijpautomaat te spelen in de bouwbare speelhal. Met de beweegbare grijparm kunnen ze speelgoedelementen pakken, net als op de kermis.
  • Dit 774-delige LEGO® bouwspeelgoed is een cool cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen vanaf 8 jaar die graag de nieuwste trends volgen.
  • De leeuwenbewaker is ca. 21 cm hoog, 28 cm lang en 19 cm breed. Het is een cool model dat kinderen vol trots aan hun vrienden kunnen laten zien en op een mooi plekje kunnen neerzetten als ze er even geen spannende avonturen mee beleven.
  • In de doos vind je stapsgewijze instructies. Daarnaast profiteren kinderen met de intuïtieve Instructions PLUS in de gratis LEGO® Bouwinstructies app van een nog leukere bouwervaring.
  • LEGO® Monkie Kid™ bouwsets zijn geïnspireerd op de Chinese legende van de Monkey King en helpen kinderen spelenderwijs hun fantasie, moed en veerkracht te ontwikkelen.
  • Al sinds 1958 voldoen LEGO® onderdelen aan strenge industrienormen, waardoor ze compatibel zijn en consistent op elkaar passen.
  • LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en uitvoerig geanalyseerd zodat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.