Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 80022 Arachnide basis van de spinnenkoningin

Geweldige speelgoedmecha van de Spider Queen voor allerlei spannende gevechten

LEGO Arachnide basis van de spinnenkoningin prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Spider Queen's Arachnoid Base
SKU 80022
EAN 5702016911169
Onderdelen 1170
Serie LEGO Monkie Kid
LEGO prijs € 109,99
Release datum 1 maart 2021
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Laat kinderen hun eigen geweldige gevechten bedenken met deze LEGO® Monkie Kid™ speelgoedset (80022) met de Arachnide basis van de spinnenkoningin in de vorm van een mecha/mobiel hoofdkwartier.
  • Inclusief 6 minifiguren – Spider Queen, Syntax, Monkie Kid, Pigsy, Monkey King en een burger – plus wapens en accessoires waaronder de gouden staf, die kan worden omgetoverd tot een vliegtuigje voor Monkie Kid.
  • Het verstelbare Spider Queen mechamodel/hoofdkwartier beschikt over grijpklauwen met hendelbediening. In het ‘lichaam’ van de spin vind je een gedetailleerd laboratorium en een gevangenis voor een minifiguur.
  • Deze 1170-delige premium LEGO® set biedt kinderen een boeiende bouwervaring en eindeloos speelplezier. Het is een superleuk cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor creatieve trendsetters vanaf 9 jaar.
  • De spinnenmecha is ca. 25 cm hoog, 34 cm lang en 44 cm breed. Het is een uniek speelgoedmodel dat kinderen vol trots aan hun vrienden kunnen laten zien en op een mooi plekje kunnen neerzetten als ze er even niet mee spelen.
  • Met stapsgewijze instructies in de doos en Instructions PLUS in de LEGO® Bouwinstructies app. Deze interactieve bouwgids bevat functies om het model op het scherm te draaien en erop in te zoomen om het bouwen voor kinderen nog leuker te maken.
  • LEGO® Monkie Kid™ bouw- en verzamelspeelgoed laat de Chinese legende van de Monkey King op nieuwe manieren tot leven komen door middel van innovatieve verhalen en stimuleert de creativiteit, de veerkracht en het optimisme van kinderen.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer consistent en compatibel zijn en goed op elkaar passen.
  • LEGO® onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.