Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 80023 Monkie Kid’s team dronecopter

LEGO Monkie Kid team dronecopter voor de leukste speelsessies

LEGO Monkie Kid’s team dronecopter prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Monkie Kid's Team Dronecopter
SKU 80023
EAN 5702016911473
Onderdelen 1462
Serie LEGO Monkie Kid
LEGO prijs € 139,99
Release datum 1 maart 2021
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Kinderen nemen het met een team van helden op tegen de Spider Queen met de prachtig gedetailleerde Monkie Kid’s team dronecopter (80023), plus een bouwbare schieter met veermechanisme met ‘spinnengif’.
  • Inclusief 8 minifiguren: Monkie Kid, Mei, Mr. Tang, Huntsman, Syntax, Red Son, Spider Queen en Fei, plus speelgoedfiguren van Sandy en Mo de kat, met wapens en accessoires voor allerlei creatieve rollenspellen.
  • Deze speelgoedhelikopter beschikt over 2 schieters met veermechanisme en 2 afneembare ‘vrachtcontainers’ vol gezellige elementen, waaronder een bouwbare speelautomaat, stapelbedden en een gitaar.
  • Deze premium bouwset is ook inclusief Red Son’s vliegtuigje en Mo’s vliegtuigje in de vorm van een kattenbak voor nog meer actie, plus een boekelement van “De reis naar het westen” voor Mr. Tang.
  • Deze 1462-delige LEGO® set biedt een boeiende bouwervaring en eindeloos creatief speelplezier. Het is een fantastisch cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor jonge trendsetters vanaf 10 jaar.
  • De dronecopter is ca. 19 cm hoog, 39 cm lang en 39 cm breed. Het model ziet er indrukwekkend uit in een kinderkamer wanneer er even geen avonturen mee worden beleefd.
  • Bevat gedrukte instructies. En met de digitale Instructions PLUS in de LEGO® Bouwinstructies app kunnen kinderen bijhouden waar ze zijn gebleven en later verder gaan met bouwen.
  • LEGO® Monkie Kid™ bouwspeelgoed om te verzamelen is geïnspireerd op de Chinese legende van de Monkey King en helpt kinderen spelenderwijs hun creativiteit, veerkracht en optimisme te ontwikkelen.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer compatibel zijn en goed op elkaar passen.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.