Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 80024 De legendarische Fruitbloemberg

Spectaculair model van de Berg van bloemen en fruit om legendarische verhalen mee na te spelen

LEGO De legendarische Fruitbloemberg prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO The Legendary Flower Fruit Mountain
SKU 80024
EAN 5702016911480
Onderdelen 1949
Serie LEGO Monkie Kid
LEGO prijs € 169,99
Release datum 1 maart 2021
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • De fantastische verhalen over de legendarische Monkey King komen tot leven terwijl kinderen elk gedeelte van deze geweldige LEGO® Monkie Kid™ Fruitbloemberg speelgoedset (80024) bouwen.
  • Inclusief 8 minifiguren: Monkie Kid, Evil Macaque, apenbroer, apenzus en 4 versies van de Monkey King (Baby, Klassiek, Leerling en Gepantserd) om allerlei verhalen uit de klassieke roman na te spelen.
  • De set zit boordevol authentieke, inspirerende functies, waaronder een rotsblok dat open kan met daarin de Monkey King, een bouwbare waterval met daarachter een grot en een bouwbare Chinese kraanvogel.
  • Beleef spannende gevechten met de minifiguren van Monkie Kid en de Evil Macaque op een ronddraaiend platform – en bewonder de Chinese kalligrafie.
  • Dit 1947-delige LEGO® Monkie Kid™ bouwspeelgoed biedt kinderen een uitdagend bouwproces en eindeloos speelplezier. Het is een fantastisch cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor jonge trendsetters vanaf 10 jaar.
  • Dit unieke speelgoed is ca. 34 cm hoog, 68 cm breed en 25 cm diep. Iedereen zal het erover hebben en het is ook nog eens een prachtige blikvanger wanneer er even geen avonturen mee worden beleefd.
  • Bevat gedrukte instructies. En met de digitale Instructions PLUS in de LEGO® Bouwinstructies app kunnen kinderen bijhouden waar ze zijn gebleven en op een ander moment verder gaan met bouwen.
  • LEGO® Monkie Kid™ bouwsets zijn geïnspireerd op de klassieke Chinese roman “De reis naar het westen” en helpen kinderen spelenderwijs hun creativiteit, veerkracht en optimisme te versterken.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, correct, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de hoogste wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.