Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 80025 Sandy’s Power Loader mecha

Geweldige mechaspeelset voor urenlang speelplezier boordevol actie

LEGO Sandy’s Power Loader mecha prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Sandy's Power Loader Mech
SKU 80025
EAN 5702016911060
Onderdelen 520
Serie LEGO Monkie Kid
LEGO prijs € 49,99
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Kinderen worden de held in missies waarin ze het leger van de Spider Queen verslaan met dit LEGO® Monkie Kid™ bouwspeelgoed (80025) met Sandy’s Power Loader mecha, Syntax’ mecha en nog veel meer.
  • Deze hoogwaardige bouw- en speelset bevat een grote figuur van Sandy, een speelgoedfiguur van Mo de kat en 2 minifiguren: Syntax en de Huntsman met een kettingzaagblaster en een grijphaakelement.
  • De verstelbare Power Loader mecha heeft een cockpit voor de grote Sandy figuur, uitklapbare jetboosters, een verpletterende vuist, een draaibare halvemaanstaf en een dj-ruimte bovenop voor Mo de kat.
  • De verstelbare speelgoedmecha van Syntax heeft een raketlanceerder met ‘spinnengif’, een zaag en een spies. De set bevat ook een krat met ‘spinnengifmunitie’ voor nog meer speelmogelijkheden.
  • Dit 520-delige LEGO® duelspeelgoed is een cool cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen vanaf 8 jaar die graag actief spelen.
  • De Power Loader mecha is ca. 18 cm hoog, 12 cm lang en 19 cm breed. Het model ziet er cool uit wanneer het samen met de mecha van Syntax op een mooi plekje wordt neergezet als kinderen er even niet mee spelen.
  • Zelfs beginnende LEGO® bouwers kunnen aan de slag met deze modellen met de stapsgewijze instructies in de doos of digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app.
  • LEGO® Monkie Kid™ bouwspeelgoed vertelt de Chinese legende van de Monkey King op een moderne manier en helpt kinderen spelenderwijs bij de ontwikkeling van hun fantasie, moed en veerkracht.
  • Al sinds 1958 voldoen LEGO® onderdelen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent en compatibel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.