Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 80026 Pigsy’s Noedeltank

Speelgoedtank voor urenlange leuke voedselgevechten!

LEGO Pigsy’s Noedeltank prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Pigsy's Noodle Tank
SKU 80026
EAN 5702016911572
Onderdelen 662
Serie LEGO Monkie Kid
LEGO prijs € 54,99
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Kinderen kunnen talloze leuke voedselgevechten houden met deze LEGO® Monkie Kid™ speelset (80026) met Pigsy’s snel schietende Noedeltank, een pandarobot die met ‘limonade’ schiet en een pandadrone die maaltijdboxen laat vallen.
  • Deze hoogwaardige set is inclusief 4 minifiguren: Pigsy, Mr. Tang, Pan en Lee, plus een heleboel accessoires, waaronder een afstandsbediening, skates en een pandahoofd voor urenlang creatief speelplezier.
  • De tank heeft een keuken met allerlei soorten voedsel en een schijfschieter die in de koelkast zit verstopt, 6-schots snelvuurgeschut in de vorm van een varken, een ronddraaiende noedelkom, 2 afneembare eetstokjes en een bewegende hark.
  • De pandarobot van Pan, de eigenaar van de Snelle Panda, heeft 2 ‘limonade’ noppenschieters en een ‘pittige saus’ kanon (kan niet echt schieten) voor spannende gevechten tegen Pigsy’s tank.
  • Deze 662-delige foodtruckspeelset biedt een leuke bouwervaring en talloze spannende avonturen, waardoor het een superleuk cadeau is voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen vanaf 8 jaar.
  • Pigsy’s Noedeltank is ca. 20 cm hoog, 18 cm lang en 25 cm breed – een opvallende blikvanger in de slaapkamer wanneer kinderen er even geen voedselgevechten mee houden.
  • Zelfs beginnende LEGO® bouwers kunnen deze modellen bouwen met de stapsgewijze instructies in de doos. De bouwervaring wordt nog leuker met digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app.
  • LEGO® Monkie Kid™ bouwsets zijn geïnspireerd op de legende van de Monkey King. Ze leren kinderen over de Chinese cultuur en stimuleren hen spelenderwijs bij de ontwikkeling van hun optimisme, moed en veerkracht.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO® onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.