Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 80107 Lente Lantaarnfestival

LEGO Lente Lantaarnfestival model voor kinderen om zelf te bouwen

LEGO Lente Lantaarnfestival prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Spring Lantern Festival
SKU 80107
EAN 5702016911015
Onderdelen 1793
Serie LEGO Diversen
LEGO prijs € 109,99
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Bouw de uitbundige versieringen van het Lente Lantaarnfestival na en vier Chinees Nieuwjaar met deze LEGO® speelgoedset voor kinderen (80107) met een prachtige traditionele tuin die ze zelf kunnen bouwen.
  • Inclusief 7 minifiguren van burgers, een lantaarn in de vorm van een minifiguur, accessoires zoals een konijnenlantaarn, een camera, een rijstbal, een kom, een lepel, een mobiele telefoon en een selfiestick, plus bubbelthee om zelf te bouwen.
  • De tuin beschikt over maanpoorten, een paviljoen, een brug, een vijver met kikker- en koikarperfiguren, bamboe, een ossenlantaarn met een LEGO® verlichtingssteen, bouwbare lantaarns en traditionele chunlian-banieren.
  • Deze 1793-delige LEGO® set is een geweldig cadeau ter gelegenheid van Chinees Nieuwjaar voor kinderen van 8 jaar en ouder. Ideaal om alleen te bouwen en te spelen of om het creatieve plezier met familie en vrienden te delen.
  • Het model is ca. 19 cm hoog, 38 cm breed en 25 cm diep. Dit unieke speelgoed is geïnspireerd opeen traditionele Zuid-Chinese tuin en vormt een opvallende, feestelijke blikvanger.
  • Het model van de tuin kan op een andere manier worden herbouwd en uitstekend worden gecombineerd met LEGO® Creator Expert Modulaire Gebouwen.
  • Overweeg je dit te kopen voor iemand die nog niet bekend is met LEGO® sets? Geen zorgen. De set bevat duidelijke, stapsgewijze instructies, zodat de ontvanger van het hele bouwproces kan genieten.
  • LEGO® bouwspeelgoed met als thema Chinese traditionele festivals staat garant voor boeiende bouwuitdagingen en rollenspelplezier voor iedereen met een interesse in de Chinese cultuur. Bovendien zijn de sets prachtige verzamel- en displaymodellen.
  • LEGO® stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen om ervoor te zorgen dat ze altijd eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO® stenen worden op alle mogelijke manieren gegooid, verhit, geplet en getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat elke speelset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.