LEGO 854037 Kerstversiering met kerstman

Kerstbal met minikerstman voor volop feestdagenplezier

Product eigenschappen

Engels
Christmas ornament Santa
Setnummer
854037
Onderdelen
44 stenen
Thema
Categorie
Leeftijd
EAN
0673419332040
Adviesprijs
€ 7,99

LEGO 854037 Kerstversiering met kerstman kenmerken

Ho, ho, ho! Maak de feestdagen nog leuker met deze grappige, bouwbare LEGO® Iconic Kerstversiering met kerstman (854037). Deze set is een superleuk decembercadeautje voor kinderen en LEGO fans van alle leeftijden en bevat een van stenen gebouwde kerstman, een kerstboom met decoratieve elementen en geschenken.

Plaats dit vrolijke kersttafereel in de doorzichtige plastic kerstbal met rode strik en geef de kerstboom een beetje LEGO charme.

  • LEGO® fans van alle leeftijden zullen het heel leuk vinden om deze LEGO Kersversiering met kerstman te maken. De set bestaat uit een doorzichtige plastic kerstbal met rode strik met daarin een bouwbare kerstman, kerstboom en geschenken.
  • Deze 43-delige bouwset is een superleuk decembercadeautje voor kinderen van 6 jaar en ouder en bevat duidelijke, stapsgewijze geïllustreerde instructies waarmee zelfs echte beginners dit feestelijke tafereel vol zelfvertrouwen kunnen bouwen.
  • De kerstbal heeft een diameter van ca. 7 cm en zorgt altijd voor een glimlach, of hij nu in de kerstboom hangt of ergens anders als kerstversiering wordt gebruikt.

Geef jouw review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *