Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 854037 Kerstversiering met kerstman

Kerstbal met minikerstman voor volop feestdagenplezier

LEGO Kerstversiering met kerstman prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam Christmas ornament Santa
SKU 854037
EAN 0673419332040
Onderdelen 44
Serie LEGO Diversen
Categorie kerst
LEGO prijs € 7,99
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

Ho, ho, ho! Maak de feestdagen nog leuker met deze grappige, bouwbare LEGO® Iconic Kerstversiering met kerstman (854037). Deze set is een superleuk decembercadeautje voor kinderen en LEGO fans van alle leeftijden en bevat een van stenen gebouwde kerstman, een kerstboom met decoratieve elementen en geschenken.

Plaats dit vrolijke kersttafereel in de doorzichtige plastic kerstbal met rode strik en geef de kerstboom een beetje LEGO charme.

  • LEGO® fans van alle leeftijden zullen het heel leuk vinden om deze LEGO Kersversiering met kerstman te maken. De set bestaat uit een doorzichtige plastic kerstbal met rode strik met daarin een bouwbare kerstman, kerstboom en geschenken.
  • Deze 43-delige bouwset is een superleuk decembercadeautje voor kinderen van 6 jaar en ouder en bevat duidelijke, stapsgewijze geïllustreerde instructies waarmee zelfs echte beginners dit feestelijke tafereel vol zelfvertrouwen kunnen bouwen.
  • De kerstbal heeft een diameter van ca. 7 cm en zorgt altijd voor een glimlach, of hij nu in de kerstboom hangt of ergens anders als kerstversiering wordt gebruikt.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.