LEGO 854038 Kerstversiering met rendier

Versier de takken met deze Kerstversiering met rendier!

Lego 854038 Kerstversiering Met Rendier
  • 34 Stenen
  • LEGO Diversen Thema
  • 854038 SKU

Kinderen en volwassenen die van LEGO® sets en de feestdagen houden, zullen dol zijn op deze LEGO® Kerstversiering met rendier (854038) bouwbare kerstbalset met een schattig rendier in een doorzichtige kerstbal. Het is een feestje om dit model te bouwen. Plaats het daarna in de kerstbal en bevestig het sierlint voor een vleugje feestelijke LEGO kerstsfeer. Breng …

Lees meer...

Waar is LEGO 854038 Kerstversiering met rendier te koop?

Lego.com LEGO.com € 7,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO 854038 Kerstversiering met rendier

Kinderen en volwassenen die van LEGO sets en de feestdagen houden, zullen dol zijn op deze LEGO Kerstversiering met rendier (854038) bouwbare kerstbalset met een schattig rendier in een doorzichtige kerstbal.

Het is een feestje om dit model te bouwen. Plaats het daarna in de kerstbal en bevestig het sierlint voor een vleugje feestelijke LEGO kerstsfeer.

  • Breng de familie bij elkaar voor feestelijk decoratieplezier met deze LEGO Kerstversiering met rendier (854038) bouwset, bestaande uit een schattig bouwbaar rendier, een doorzichtige kerstbal en een rood lint om hem aan op te hangen.
  • Een leuk cadeau voor kerst, een verjaardag of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 6 jaar.
  • Afmetingen: ca. 16 cm hoog en 7 cm breed. Een geweldige manier om de feestdagen te vieren – in LEGO stijl.

Specificaties LEGO 854038 Kerstversiering met rendier

Officiële naam
Christmas ornament reindeer
SKU
854038
EAN
673419332057
Stenen
34
Thema
LEGO Diversen
Categorie
kerst
LEGO prijs
€ 7,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.