Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 854050 Sneeuwpop- en rendierduo

2 vrolijke, van stenen gebouwde kerstdecoraties om op te hangen

LEGO Sneeuwpop- en rendierduo prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam Snowman reindeer duo
SKU 854050
EAN 0673419332026
Onderdelen 126
Serie LEGO Diversen
Categorie kerst
LEGO prijs € 9,99
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

Creëer een gezellige kerstsfeer met deze LEGO® Iconic Sneeuwpop- en rendierduo (854050) bouwset. De set bestaat uit van stenen gebouwde koppen van een sneeuwpop en een rendier en vormt een leuk decembercadeautje voor kinderen en LEGO fans van alle leeftijden.

De bouwset bevat geïllustreerde instructies, zodat zelfs de LEGO beginners in het gezin vol zelfvertrouwen kunnen gaan bouwen. Elk minimodel heeft gezichtsstickers en een touwtje waarmee het tussen de andere kerstversieringen kan worden opgehangen. Vrolijk kerstfeest allemaal!

  • Zorg voor wat LEGO® creativiteit tijdens de kerst met dit decoratieve LEGO Iconic Sneeuwpop en rendier duo. De van stenen gebouwde koppen van een sneeuwpop en een rendier hebben allebei gezichtsstickers en een touwtje om ze mee op te hangen.
  • Deze 126-delige modelset is een superleuk decembercadeautje voor kinderen van 6 jaar en ouder en wordt geleverd met stapsgewijze geïllustreerde instructies, waarmee zelfs LEGO® beginners de minimodellen zelfstandig kunnen bouwen.
  • De minisneeuwpop isca. 6 cm hoog en het rendier is ca. 5 cm hoog. Dit grappige duo geeft de kerstversiering in huis een gezellig vleugje LEGO® stijl.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.