LEGO 854050 Sneeuwpop- en rendierduo

2 vrolijke, van stenen gebouwde kerstdecoraties om op te hangen

Product eigenschappen

Engels
Snowman reindeer duo
Setnummer
854050
Onderdelen
126 stenen
Thema
Categorie
Leeftijd
EAN
0673419332026
Adviesprijs
€ 9,99

LEGO 854050 Sneeuwpop- en rendierduo kenmerken

Creëer een gezellige kerstsfeer met deze LEGO® Iconic Sneeuwpop- en rendierduo (854050) bouwset. De set bestaat uit van stenen gebouwde koppen van een sneeuwpop en een rendier en vormt een leuk decembercadeautje voor kinderen en LEGO fans van alle leeftijden.

De bouwset bevat geïllustreerde instructies, zodat zelfs de LEGO beginners in het gezin vol zelfvertrouwen kunnen gaan bouwen. Elk minimodel heeft gezichtsstickers en een touwtje waarmee het tussen de andere kerstversieringen kan worden opgehangen. Vrolijk kerstfeest allemaal!

  • Zorg voor wat LEGO® creativiteit tijdens de kerst met dit decoratieve LEGO Iconic Sneeuwpop en rendier duo. De van stenen gebouwde koppen van een sneeuwpop en een rendier hebben allebei gezichtsstickers en een touwtje om ze mee op te hangen.
  • Deze 126-delige modelset is een superleuk decembercadeautje voor kinderen van 6 jaar en ouder en wordt geleverd met stapsgewijze geïllustreerde instructies, waarmee zelfs LEGO® beginners de minimodellen zelfstandig kunnen bouwen.
  • De minisneeuwpop isca. 6 cm hoog en het rendier is ca. 5 cm hoog. Dit grappige duo geeft de kerstversiering in huis een gezellig vleugje LEGO® stijl.

Geef jouw review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *