Lego 854111 Donald Duck Sleutelhanger

LEGO Donald Duck sleutelhanger 854111

Verras fans van Disney's Donald Duck met deze geweldige LEGO ? Disney Donald Duck sleutelhanger (854111) die ze op al hun avonturen kunnen meenemen! De sleutelhanger bevat een minifiguur van Donald die er keurig uitziet in zijn klassieke blauw met gele matrozenpak met rode strik en blauwe baret, bevestigd aan een stevige metalen ketting en ring. Deze opvallende sleutelhanger kan aan een rugzak worden vastgemaakt of worden gebruikt om sleutels in een zak of tas bij elkaar te houden.

Lees meer...

lego.com

Lego.com

€ 5,99
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Donald Duck sleutelhanger 854111

Verras fans van Disney's Donald Duck met deze geweldige LEGO ǀ Disney Donald Duck sleutelhanger (854111) die ze op al hun avonturen kunnen meenemen! De sleutelhanger bevat een minifiguur van Donald die er keurig uitziet in zijn klassieke blauw met gele matrozenpak met rode strik en blauwe baret, bevestigd aan een stevige metalen ketting en ring. Deze opvallende sleutelhanger kan aan een rugzak worden vastgemaakt of worden gebruikt om sleutels in een zak of tas bij elkaar te houden.

  • Verras Disney fans met een coole LEGO ǀ Disney Donald Duck minifiguur aan een stevige metalen ketting en ring, die veilig kan worden vastgemaakt aan een rugzak, tas of sleutelbos. De minifiguur kan niet worden losgemaakt van de metalen ketting.
  • Een leuk cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 6 jaar die fan zijn van Disney's Donald Duck of andere bekende Disney personages.
  • Afmetingen: ca. 9 cm hoog en 4 cm breed – precies groot genoeg om op te vallen en klein genoeg om niet in de weg te zitten.

Specificaties LEGO Donald Duck sleutelhanger 854111

Officiële naam LEGO Donald Duck sleutelhanger
SKU 854111
UPC 673419343473
Thema LEGO Disney
LEGO prijs € 5,99  –  lego.com