Lego Alfabet Vrachtwagen 10915

LEGO Alfabet vrachtwagen 10915

Met de LEGO DUPLO Alfabet vrachtwagen kunnen jonge kinderen creatief bouwen, fantasierijk spelen en tegelijkertijd letters leren. Het ultieme leerzame peuterspeelgoed!

Lees meer...

lego.com

Lego.com

€ 20,99
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Alfabet vrachtwagen 10915

Met de LEGO DUPLO Alfabet vrachtwagen kunnen jonge kinderen creatief bouwen, fantasierijk spelen en tegelijkertijd letters leren. Het ultieme leerzame peuterspeelgoed!

Speelgoed om kinderen het alfabet te leren

Peuters verbeteren hun fijne motoriek als ze de letterstenen op de vrachtwagen stapelen. Wanneer ze fantasierijke avonturen spelen met de jongen, het meisje en de beer, ontwikkelen ze hun visuele en ruimtelijke bewustzijn. De 26 letterstenen bieden volop mogelijkheden om vertrouwd te raken met de letters en de taalvaardigheid te verbeteren. En als ouders en verzorgers meespelen, kunnen zij waardevolle ontwikkelingsmijlpalen met hun kleine bouwer delen.

Onweerstaanbaar leerzaam peuterbouwspeelgoed

LEGO DUPLO speelsets bieden peuters vrij spel, zelfexpressie en leren. Ze zijn ontworpen met het oog op de behoeften en interesses van peuters en kleuters – die kleine handjes kunnen haast niet wachten om de peutervriendelijke stenen vast te pakken en te beginnen met bouwen!

  • Laat peuters kennismaken met letters met dit alfabet leerspeelgoed. Dit veelzijdige cadeau stimuleert creatief bouwen, fantasierijk spelen en het leren van het alfabet – en dat alles in één vrachtwagen vol speelplezier!
  • Naast het laden en lossen van de vrachtwagen met de 26 peutervriendelijke stenen – met daarop alle letters van het alfabet – zijn er ook nog een jongen, een meisje en een schattige teddybeer om leuke avonturen mee te beleven.
  • Peuters verbeteren hun fijne motoriek als ze de letterstenen op de vrachtwagen stapelen. Zo raken ze vertrouwd met de letters van het alfabet en leren al snel basiswoorden te spellen (L-E-U-K)!
  • Dankzij de schattige figuren en de kleurrijke, gemakkelijk hanteerbare stenen is dit leerzame peuterspeelgoed een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of welke dag dan ook voor jongens en meisjes van 18 maanden en ouder.
  • De vrachtwagen is ca. 12 cm hoog en 7 cm lang en biedt leerzaam speelplezier van A tot Z. Combineer met andereLEGO DUPLO sets voor nog meer mogelijkheden.
  • Je hebt geen batterijen nodig om de LEGO DUPLO alfabet vrachtwagen te laten rijden – alleen de fantasie van kinderen. Praktisch speelgoed zonder batterijen laat kinderen creatief spelen, en stimuleert hun fijne motoriek en ruimtelijk inzicht.
  • Direct na het openen van de doos kan het bouwen, spelen en leren beginnen. Eenvoudige instructies voor ouders en peuters bieden ideeën en inspiratie om meteen te kunnen genieten.
  • Laat peuters kennismaken met leren met onbegrensd creatief spel dat de nieuwsgierigheid prikkelt. Met de herkenbare scènes, leuke personages en makkelijk te hanteren onderdelen zijn LEGO DUPLO speelsets ideaal ontwikkelingsspeelgoed voor peuters.
  • LEGO DUPLO speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze door kleine handjes eenvoudig kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969.
  • Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bijten, buigen, bekrassen en rekken we de LEGO DUPLO stenen en onderdelen om ervoor te zorgen dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Specificaties LEGO Alfabet vrachtwagen 10915

Officiële naam LEGO Alfabet vrachtwagen
SKU 10915
EAN 5702016617764
UPC 673419318839
Stenen 36
Thema LEGO DUPLO
Categorie vrachtwagen
LEGO prijs € 20,99  –  lego.com
Instructies Download handleiding

Anderen bekeken ook

LEGO Mijn eerste auto creaties 10886
LEGO Mijn eerste auto creaties 10886
€ 19,99
LEGO Tropisch eiland 10906
LEGO Tropisch eiland 10906
€ 64,99
DUPLO Groene bouwplaat 10980
DUPLO Groene bouwplaat 10980
€ 11,49
-23%
LEGO Het busritje 10988
LEGO Het busritje 10988
€ 16,99
-15%
LEGO Biotuintje 10984
LEGO Biotuintje 10984
€ 34,45
-23%
LEGO Speelkamer 10925
LEGO Speelkamer 10925
€ 14,99