Lego Bulldozer 10930

LEGO Bulldozer 10930

De LEGO DUPLO Construction Bulldozer (10930) inspireert peuters om te bouwen, te rijden en te genieten van eindeloos creatief plezier. Wanneer ze verhalen op de bouwplaats naspelen met dit werkende speelgoed, ontwikkelen ze fysieke en cognitieve vaardigheden waar ze hun leven lang profijt van hebben.

Lees meer...

Coppenswarenhuis.nl

Coppenswarenhuis.nl

€ 9,50
Bekijk in webshop
LEGO.com

LEGO.com

€ 9,99
Bekijk in webshop
Bol.com

Bol.com

€ 19,98
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Bulldozer 10930

De LEGO DUPLO Construction Bulldozer (10930) inspireert peuters om te bouwen, te rijden en te genieten van eindeloos creatief plezier. Wanneer ze verhalen op de bouwplaats naspelen met dit werkende speelgoed, ontwikkelen ze fysieke en cognitieve vaardigheden waar ze hun leven lang profijt van hebben.

Bouwvakker en speelgoedvoertuig voor kinderen
Deze schattige, beweegbare bulldozer met een figuur van een bouwvakker in een veiligheidsvest geeft peuters en hun ouders een geweldige mogelijkheid om samen te werken. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek door met de bulldozer naar de bouwplaats te rijden en het rotsblok omhoog te tillen met de laadschop. Maar pas op, het rotsblok kan elk moment opensplijten!

Ben je op zoek naar het beste creatieve bouwspeelgoed voor peuters?
Met het uitgebreide assortiment LEGO DUPLO speelsets kunnen ouders en jonge kinderen waardevolle momenten met elkaar delen. LEGO DUPLO sets zijn speciaal ontworpen om peuters speelgoed te bieden dat hun ontwikkeling stimuleert. Kinderen leren zich te uiten terwijl ze genieten van het spel.

  • Terwijl peuters fantasierijke avonturen beleven op de bouwplaats met de LEGO DUPLO Construction Bulldozer (10930), ontwikkelen ze belangrijke vaardigheden waar ze hun leven lang plezier van hebben!
  • De set bevat een schattige, beweegbare bulldozer met een laadschop die met de hand wordt bediend, een rotsblok dat opensplijt, een waarschuwingsbord en een figuur van een bouwvakker met een veiligheidsvest.
  • Ouders en verzorgers kunnen samen met hun jonge bouwer allerlei verhalen verzinnen, terwijl kinderen hun fijne motoriek ontwikkelen wanneer ze met de bulldozer naar de bouwplaats rijden en het rotsblok optillen.
  • Wil je jouw peuter leuk en leerzaam speelgoed geven voor zijn of haar ontwikkeling? Dan zit je goed met deze beweegbare LEGO DUPLO Bulldozer. Het is een fantastisch cadeautje voor liefhebbers van voertuigen en bouwplaatsen van 2 jaar en ouder.
  • De bulldozer is ca. 10 cm hoog, 17 cm lang en 7 cm breed – precies groot genoeg om ook onderweg fantasierijk speelplezier te kunnen beleven. Combineer hem met andere LEGO DUPLO Construction sets voor nog meer mogelijkheden.
  • Voor deze praktische speelset zijn geen batterijen nodig. De LEGO DUPLO Bulldozer wordt uitsluitend aangedreven door kinderfantasie – dus het plezier stopt nooit!
  • De eenvoudige instructies bieden ideeën en inspiratie om ouders en peuters te helpen direct optimaal te profiteren van het plezier en de ontwikkelingsvoordelen van dit veelzijdige speelgoed.
  • Alle LEGO DUPLO speelsets bevatten herkenbare omgevingen, leuke personages en gemakkelijk te hanteren onderdelen. Door middel van bouwen, leren en spelen kunnen peuters hun fantasie de vrije loop laten.
  • LEGO DUPLO speelgoedbouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze eenvoudig door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969.
  • De LEGO Groep gooit, verhit, plet, draait en analyseert de stenen en onderdelen van de LEGO DUPLO speelsets om er zeker van te zijn dat al het speelgoed voor jonge bouwers voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO Bulldozer 10930

Officiële naam LEGO Bulldozer
SKU 10930
EAN 5702016618198
UPC 673419318969
Stenen 10
Thema LEGO DUPLO
LEGO prijs € 9,99  –  lego.com
Instructies Download handleiding