Lego Creatieve Blauwe Stenen 11006

LEGO Creatieve blauwe stenen 11006

Een spannende mix van blauwe LEGO stenen voor kinderen, boordevol ideeën en inspiratie. Bij het bouwen, spelen en steeds weer opnieuw bouwen bedient dit tijdloze bouwspeelgoed hun creatieve kant en biedt het levenslange ontwikkelingsvoordelen.

Lees meer...

lego.com

Lego.com

€ 3,49
Bekijk in webshop
Bol.com

Bol.com

€ 14,98
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Creatieve blauwe stenen 11006

Een spannende mix van blauwe LEGO stenen voor kinderen, boordevol ideeën en inspiratie. Bij het bouwen, spelen en steeds weer opnieuw bouwen bedient dit tijdloze bouwspeelgoed hun creatieve kant en biedt het levenslange ontwikkelingsvoordelen.

Geef creatief bouwen een vliegende start met een LEGO startset

Kinderen van 4 jaar en ouder zullen graag met deze 3 eenvoudig te bouwen LEGO speelgoedmodellen spelen. Dankzij duidelijke instructies en leuke functies kan de fantasie meteen beginnen. Inclusief blauwe walvis met grote, ronde ogen en spuitgat, trein met draaiende wielen en minirobot met beweegbare armen. Het plezier gaat door als kinderen stenen mengen en hun modellen aanpassen – en kent geen einde als ze zelf fantasierijke creaties bouwen.

Bouw nuttige vaardigheden op met LEGO stenen voor kinderen

LEGO Classic sets bieden kinderen vrij spel en zelfexpressie. En bij het bouwen, creëren en fantaseren ontwikkelen ze vaardigheden voor toekomstig geluk en succes.

  • Een spannende mix van blauwe LEGO stenen om kinderen vanaf 4 jaar te inspireren om te bouwen, creëren en fantaseren. Met 3 eenvoudig te bouwen modellen plus eindeloos bouwplezier zit dit veelzijdige speelgoed boordevol creatieve mogelijkheden.
  • Deze 52-delige set kan worden omgetoverd tot een walvis, trein en robot met leuke functies om fantasierijk spel te stimuleren. Als kinderen hun eigen creaties bedenken en maken, ontwikkelen ze waardevolle vaardigheden die een leven lang meegaan.
  • Kinderen beleven veel plezier met het bouwen en spelen met de 3 speelgoedmodellen, maar wanneer ze de modellen aanpassen en hun eigen bouwwerken creëren is alles mogelijk. Combineer de set met ander LEGO speelgoed voor nog meer plezier.
  • Geweldig bouwspeelgoed voor beginners en kinderen die hun LEGO stenenverzameling willen uitbreiden. Dit veelzijdige, leerzame speelgoed is een ideaal sinterklaas- of verjaardagscadeau, of voor welke dag dan ook, voor jongens en meisjes.
  • De LEGO Classic Creatieve blauwe stenen set kan door ouders handig worden meegenomen voor creatief plezier onderweg. Combineer met andere LEGO sets voor nog meer mogelijkheden.
  • Gevoed door de fantasie van kinderen – dus het speelplezier eindigt nooit! Batterijloos speelgoed geeft het kritische denkvermogen en de probleemoplossende vaardigheden van kinderen een boost en laat ze helemaal zelf leuke dingen maken.
  • Open de doos en het fantasierijke spel begint meteen. Dankzij de eenvoudige, duidelijke instructies kunnen kinderen direct beginnen met bouwen en spelen met de startmodellen. En zodra ze beginnen, stopt het creatieve plezier niet meer.
  • Elke LEGO Classic set zit boordevol ideeën en inspiratie. De spannende mix van stenen en onderdelen stimuleert eindeloos vrij spel. Het versterken van de creatieve vaardigheden van kinderen was nog nooit zo leuk en intuïtief.
  • LEGO speelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen: de stenen zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zettenen uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.
  • Dit speelgoed voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. De LEGO Groep gooit, plet, draait, verhit, buigt, bekrast en rekt de LEGO stenen en onderdelen zodat je er zeker van kunt zijn dat ze veilig zijn voor jouw kind.

Specificaties LEGO Creatieve blauwe stenen 11006

Officiële naam LEGO Creatieve blauwe stenen
SKU 11006
EAN 5702016616576
UPC 673419317092
Stenen 52
Thema LEGO Classic
Categorie blokjes
LEGO prijs € 3,49  –  lego.com
Instructies Download handleiding

Anderen bekeken ook

LEGO Groene bouwplaat 11023
LEGO Groene bouwplaat 11023
€ 7,50
-17%
LEGO Creatieve transparante stenen 11013
LEGO Creatieve transparante stenen 11013
€ 25,16
-28%
LEGO Creatieve koffer 10713
LEGO Creatieve koffer 10713
€ 19,99
LEGO Stenen, stenen, stenen 10717
LEGO Stenen, stenen, stenen 10717
€ 64,99
LEGO Witte bouwplaat 11026
LEGO Witte bouwplaat 11026
€ 6,99
-22%
LEGO Creatief plezier 11005
LEGO Creatief plezier 11005
€ 39,99