Over LEGO De brandende gieterij (80016)

Kinderen kunnen hun eigen LEGO® Monkie Kid™ reddingsmissies bedenken en naspelen met deze De brandende gieterij (80016) speelset. Dit model van de schuilplaats van de Demon Bull King kan worden verplaatst op de wielen van de afneembare kiepwagen. Het bevat een werkplaats, wapenkamer, gevangenis, controlekamer en inspirerende functies zoals een gloeiende smeltoven met een LEGO verlichtingssteen, robotarmen en snelvuurgeschut. Er zijn ook 7 minifiguren, waaronder Monkie Kid, Mei, prinses Iron Fanen Red Son, met wapens voor spannende rollenspelgevechten.

Digitale bouwervaring

Deze unieke LEGO speelset bevat duidelijke instructies en is een geweldig cadeau-idee voor kinderen. Bouwen wordt nog leuker met de digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app, waarmee ze kunnen inzoomen op het model en het draaien terwijl ze het bouwen.

Bouwen en leren

LEGO Monkie Kid sets zijn geïnspireerd op de verhalen over de Monkey King uit de klassieke roman "De reis naar het westen" en geworteld in de Chinese cultuur en waarden. De bouw- en speelsets helpen kinderen hun moed en veerkracht te vergroten door middel van creatief spel.