Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO De brandende gieterij 80016

Coole speelset voor gevechten tussen Monkie Kid en de Demon Bull King

LEGO De brandende gieterij prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO The Flaming Foundry
SKU 80016
EAN 5702016617719
Onderdelen 1427
Serie LEGO Monkie Kid
LEGO prijs € 139,99
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

Kinderen kunnen hun eigen LEGO® Monkie Kid™ reddingsmissies bedenken en naspelen met deze De brandende gieterij (80016) speelset. Dit model van de schuilplaats van de Demon Bull King kan worden verplaatst op de wielen van de afneembare kiepwagen. Het bevat een werkplaats, wapenkamer, gevangenis, controlekamer en inspirerende functies zoals een gloeiende smeltoven met een LEGO verlichtingssteen, robotarmen en snelvuurgeschut. Er zijn ook 7 minifiguren, waaronder Monkie Kid, Mei, prinses Iron Fanen Red Son, met wapens voor spannende rollenspelgevechten.

Digitale bouwervaring

Deze unieke LEGO speelset bevat duidelijke instructies en is een geweldig cadeau-idee voor kinderen. Bouwen wordt nog leuker met de digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app, waarmee ze kunnen inzoomen op het model en het draaien terwijl ze het bouwen.

Bouwen en leren

LEGO Monkie Kid sets zijn geïnspireerd op de verhalen over de Monkey King uit de klassieke roman “De reis naar het westen” en geworteld in de Chinese cultuur en waarden. De bouw- en speelsets helpen kinderen hun moed en veerkracht te vergroten door middel van creatief spel.

  • Kinderen kunnen spelen dat ze helden of schurken zijn met deze LEGO® Monkie Kid™ speelset (80016) met een gedetailleerd model van de brandende gieterij, de mobiele schuilplaats van de Demon Bull King en zijn Bull Clones.
  • Inclusief een van LEGO® stenen te bouwen Demon Bull King figuur en 7 minifiguren – Monkie Kid, Mei, prinses Iron Fan, Red Son, Roar, Growl en oom Zhang – met coole wapens voor eindeloze avonturen boordevol actie.
  • De gieterij kan worden verplaatst op de wielen van een afneembare kiepwagen. Het model bevat een werkplaats, gloeiende smeltoven, wapenkamer, gevangenis, kraan, robotarmen, verstelbare geschutskoepels en 6-schots snelvuurgeschut voor volop creatief speelplezier.
  • Dit LEGO® bouwspeelgoed om te verzamelen bestaat uit 1427 onderdelen en is een schitterend cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen van 9 jaar en ouder. Urenlang boeiend en creatief plezier gegarandeerd, of kinderen nu alleen of samen met vrienden bouwen en spelen.
  • De brandende gieterij is ca. 24,1 cm hoog, 32 cm breed en 32,5 cm diep wanneer deze is gesloten. Dit uitvouwbare model is een prachtige blikvanger en kan uitstekend worden gecombineerd met andere LEGO® Monkie Kid™ sets.
  • De smeltoven in deze unieke speelset beschikt over een LEGO® verlichtingssteen (inclusief 2 LR41-knoopcelbatterijen) en een houder voor de gouden staf. Kinderen kunnen de staf laten opgloeien door erop te drukken.
  • Verdiep de bouwervaring van kinderen met de intuïtieve Instructions PLUS in de gratis LEGO® Bouwinstructies app, waarmee ze tijdens het bouwen op een virtuele versie van dit unieke speelgoed kunnen inzoomen en het kunnen draaien en visualiseren.
  • LEGO® Monkie Kid™ bouwspeelgoed om te verzamelen is geïnspireerd op de Chinese legende van de Monkey King en helpt kinderen tijdens urenlang speelplezier hun creativiteit, moed en veerkracht te ontwikkelen.
  • Er zijn geen speciale Monkie Kid krachten nodig om de LEGO® stenen in elkaar te zetten en uit elkaar te halen! Ze voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze steeds opnieuw perfect in elkaar te zetten zijn en altijd een stevig bouwwerk opleveren.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en op alle mogelijke manieren geanalyseerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat deze bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.