LEGO Duke DeTain sleutelhanger 854005

Laat LEGO City tv-politieheld Duke DeTain een oogje in het zeil houden!

Lego Duke Detain Sleutelhanger 854005
  • LEGO City Thema
  • 854005 SKU

Kinderen en fans van de tv-serie LEGO City Adventures zullen dol zijn op deze LEGO City Duke DeTain sleutelhanger (854005) met een minifiguur van Duke DeTain aan een stevige metalen ring en ketting. Een leuke manier om sleutels bij elkaar te houden of om een tas, broodtrommel of ander voorwerp van die typische LEGO City …

Lees meer...

Waar is LEGO Duke DeTain sleutelhanger 854005 te koop?

Lego.com LEGO.com € 4,99 Bekijk
Amazon.nl Amazon.nl € 55,00 Bekijk

Bekijk meer LEGO City sets

Omschrijving LEGO Duke DeTain sleutelhanger 854005

Kinderen en fans van de tv-serie LEGO City Adventures zullen dol zijn op deze LEGO City Duke DeTain sleutelhanger (854005) met een minifiguur van Duke DeTain aan een stevige metalen ring en ketting. Een leuke manier om sleutels bij elkaar te houden of om een tas, broodtrommel of ander voorwerp van die typische LEGO City Adventures stijl te voorzien.

  • Inclusief minifiguur van Duke DeTain aan een stevige metalen ring en ketting.
  • Een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of welke dag dan ook voor kinderen vanaf 6 jaar en fans van de tv-serie LEGO City Adventures. Deze LEGO City Duke DeTain sleutelhanger kan veilig aan een sleutelbos, rugzak, broodtrommel of ander voorwerp worden vastgemaakt.
  • Houd je spullen in de gaten met deze LEGO City Duke DeTain sleutelhanger. Afmetingen: ca. 15 cm lang.

Specificaties LEGO Duke DeTain sleutelhanger 854005

Officiële naam
LEGO Duke DeTain sleutelhanger
SKU
854005
UPC
673419323840
Thema
LEGO City
Categorie
politie
LEGO prijs
€ 4,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.