LEGO Eiffeltoren bouwbare magneet 854011

Een eerbetoon aan de Eiffeltoren in LEGO stijl!

Lego Eiffeltoren Bouwbare Magneet 854011
  • 29 Stenen
  • LEGO Diversen Thema
  • 854011 SKU

Kinderen kunnen een eerbetoon brengen aan een van 's werelds bekendste bezienswaardigheden met deze LEGO Iconic Eiffeltoren bouwbare magneet bouwset (854011), inclusief een magnetische 4x4 bodemplaat en 28 LEGO bouwelementen. Deze leuke miniatuurversie van het iconische Franse monument kan op een koelkast, kluisje of ander magnetisch oppervlak worden bevestigd voor een 'magnifique' Parijse LEGO stijl!LEGO …

Lees meer...

Waar is LEGO Eiffeltoren bouwbare magneet 854011 te koop?

Lego.com LEGO.com € 9,99 Bekijk
Bol.com Bol.com € 18,95 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO Eiffeltoren bouwbare magneet 854011

Kinderen kunnen een eerbetoon brengen aan een van 's werelds bekendste bezienswaardigheden met deze LEGO Iconic Eiffeltoren bouwbare magneet bouwset (854011), inclusief een magnetische 4x4 bodemplaat en 28 LEGO bouwelementen. Deze leuke miniatuurversie van het iconische Franse monument kan op een koelkast, kluisje of ander magnetisch oppervlak worden bevestigd voor een 'magnifique' Parijse LEGO stijl!

  • LEGO fans vanaf 6 jaar kunnen een magnetische Eiffeltoren maken met deze microversie van het wereldberoemde monument in Parijs, Frankrijk.
  • Deze set met 29 onderdelen bestaat uit een 4x4 magneetbord en een stickervel voor extra details. Een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of andere gelegenheid.
  • Geef een magnetisch oppervlak een monumentaal tintje met deze miniversie van de Eiffeltoren van ca. 8 cm hoog en 6 cm breed.

Specificaties LEGO Eiffeltoren bouwbare magneet 854011

Officiële naam
LEGO Eiffeltoren bouwbare magneet
SKU
854011
UPC
673419324113
Stenen
29
Thema
LEGO Diversen
LEGO prijs
€ 9,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.