LEGO Elsa’s sieradendooscreatie 41168

Bouw een heel speciale Disney Frozen II sieradendoos om je favoriete spulletjes veilig in op te bergen!

Lego Elsas Sieradendooscreatie 41168
  • 300 Stenen
  • LEGO Frozen Thema
  • 41168 SKU

LEGO l Disney Frozen II 41168 Elsa's sieradendooscreatie is het perfecte cadeau voor fans van de Disney Frozen films. Dit sierlijke sieradendoosje voor kinderen is geïnspireerd op het ijskasteel van Elsa met sneeuwvlokdecoratie en heeft een draaitafelfunctie om Elsa en de Nokk, een mythische watergeest, in het rond te laten draaien. De lade is vergrendeld …

Lees meer...

Waar is LEGO Elsa’s sieradendooscreatie 41168 te koop?

Vivolanda.nl Vivolanda.nl -28% € 28,95 Bekijk
Bol.com Bol.com -20% € 31,99 Bekijk
Proshop.nl Proshop.nl -18% € 32,71 Bekijk
Coppenswarenhuis.nl Coppenswarenhuis.nl -3% € 38,99 Bekijk
LEGO.com LEGO.com € 39,99 Bekijk
Top1toys.nl Top1toys.nl € 39,99 Bekijk
Blokker.nl Blokker.nl € 40,95 Bekijk

Bekijk meer LEGO Frozen sets

Omschrijving LEGO Elsa’s sieradendooscreatie 41168

LEGO l Disney Frozen II 41168 Elsa's sieradendooscreatie is het perfecte cadeau voor fans van de Disney Frozen films. Dit sierlijke sieradendoosje voor kinderen is geïnspireerd op het ijskasteel van Elsa met sneeuwvlokdecoratie en heeft een draaitafelfunctie om Elsa en de Nokk, een mythische watergeest, in het rond te laten draaien. De lade is vergrendeld zodat de sieraden en andere schatten veilig opgeborgen zijn en dankzij de spiegel kunnen kinderen zien hoe mooi de sieraden staan. De Frozen sieradendoos is inclusief 2 LEGO ringen en 2 personages uit de film: Elsa en de Nokk.

  • Inclusief een minipoppetje van Elsa en een LEGO figuur van de Nokk.
  • De set bestaat uit een Frozen sieradendoos met afsluitbare lade, een spiegel, een draaifunctie voor Elsa en de Nokk, plus 2 LEGO ringen.
  • Berg je favoriete sieraden veilig op in de lade en vergrendel hem zodat er niets met je spulletjes kan gebeuren.
  • Dit prachtige opbergdoosje is een ideaal cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor fans van de Disney Frozen films.
  • De Disney personages kunnen worden verwijderd, zodat je ze kunt combineren met je andere LEGO Disney minifiguren en minipoppetjes.
  • Afmetingen: ca. 23 cm hoog, 15 cm breed en 12 cm diep.

Specificaties LEGO Elsa’s sieradendooscreatie 41168

Officiële naam
LEGO Elsa’s sieradendooscreatie
SKU
41168
Stenen
300
Thema
LEGO Frozen
LEGO prijs
€ 39,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.