Lego 75978 Diagon Alley

LEGO De Wegisweg 75978

LEGO Harry Potter De Wegisweg (75978) is een uitmuntend model van de meest magische winkelstraat van Londen voor fans van de Harry Potter films van 16 jaar en ouder.

Lees meer...

LEGO.com

LEGO.com

€ 449,99
Bekijk in webshop
Bol.com

Bol.com

€ 495,00
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO De Wegisweg 75978

LEGO Harry Potter De Wegisweg (75978) is een uitmuntend model van de meest magische winkelstraat van Londen voor fans van de Harry Potter films van 16 jaar en ouder.

Iconische winkels boordevol authentieke filmdetails
Dit indrukwekkende model is meer dan een meter breed en weet de schaal en sfeer van de levendige straat vol magische benodigdheden op een geweldige manier over te brengen. Achter de prachtige gevels gaan fascinerende interieurs, leuke functies en bekende personages verborgen. Bekijk alle toverstokken in Olivanders; neem een kijkje bij de signeersessie van Gladianus Smalhart in boekhandel Klieder & Vlek; sla wat liefdesdrankjes in bij de Tovertweelings Topfopshop en bestudeer alle producten en snuisterijen bij Scribbulus Schrijfwaren, Zwik & Zwachtels Zwerkbalpaleis, Florian Fanieljes IJssalon en de Ochtendprofeet.

Cool bouwspeelgoed om te verzamelen
Het uitgebreide assortiment LEGO modellen en speelsets biedt fans van het Harry Potter universum eindeloosfantasierijk plezier en creatieve displaymogelijkheden.

  • Dit grote LEGO Harry Potter De Wegisweg (75978) displaymodel geeft fans van de Harry Potter films van 16 jaar en ouder de kans om de meest magische winkelstraat van Londen na te bouwen.
  • Inclusief toverstokkenwinkel Olivanders, Scribbulus Schrijfwaren, Zwik & Zwachtels Zwerkbalpaleis, Florian Fanieljes IJssalon, boekhandel Klieder & Vlek, de Tovertweelings Topfopshop en de ingang naar de Ochtendprofeet.
  • Met de authentieke accessoires en bekende minifiguren uit de Harry Potter films kun je een 'levend model' maken met eindeloze mogelijkheden om de gebouwen anders in te delen en nieuwe verhalen te bedenken.
  • Deze uitdagende en stimulerende bouwset is een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen, Harry Potter fans, modelbouwers en liefhebbers van LEGO bouwwerken vanaf 16 jaar.
  • Deze LEGO Harry Potter De Wegisweg set is ca. 29 cm hoog, 102 cm breed en 13 cm diep en zit tot de nok toe vol met authentieke details.
  • Geen batterijen nodig.Deze modulaire bouwset biedt een boeiende en plezierige bouwervaring. Zelfs de beroemde ingang van de Tovertweelings Topfopshop, waar een figuur zijn hoed voor je afneemt, wordt met de hand bediend.
  • Als je erover denkt om dit buitengewone model te kopen als een cadeau voor iemand die nog niet zo veel heeft gebouwd met LEGO bouwsets, hoef je je geen zorgen te maken – er zitten eenvoudig te volgen, gedrukte bouwinstructies bij. Open de doos en ga gelijk aan de slag met bouwen!
  • LEGO HarryPotter sets bevatten geliefde personages, geweldige functies en herkenbare locaties uit de onvergetelijke films. Het zijn ideale cadeaus voor iedereen die de magie uit de filmreeks in huis wil halen.
  • LEGO bouwspeelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen waardoor alle stenen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – daar is geen magie voor nodig!
  • De LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste veiligheidsnormen ter wereld.

Anderen bekeken ook

LEGO 40500 Tovenaarswereld minifiguur accessoireset
LEGO 40500 Tovenaarswereld minifiguur accessoireset
€ 14,99
Nog geen afbeelding beschikbaar
LEGO 76435 Hogwarts: Great Hall
€ 219,99
LEGO Ron Wemel bagagelabel 5008087
LEGO Ron Wemel bagagelabel 5008087
€ 9,99
LEGO Hogwarts™ Leerlingen Acc. set 40419
LEGO Hogwarts™ Leerlingen Acc. set 40419
€ 14,99
LEGO Kasteel Zweinstein en terrein 76419
LEGO Kasteel Zweinstein en terrein 76419
€ 132,91
-22%
LEGO Expecto Patronum 76414
LEGO Expecto Patronum 76414
€ 54,90
-22%