Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 5005927 Kleuterschoolrugzak

Coole rugzak voor kleuters die gek zijn op LEGO stenen!

LEGO Kleuterschoolrugzak prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Kleuterschoolrugzak
SKU 5005927
EAN 5711013063191
Serie LEGO Diversen
LEGO prijs € 19,99

Product omschrijving

  • De rugzak heeft een inhoud van 10 liter en is gemaakt van duurzaam, waterafstotend 300D/600D-polyester. De kleurrijke afbeeldingen van LEGO® stenen zullen zeker in de smaak vallen bij jonge LEGO-fans.
  • In het ruime hoofdvak met ritssluiting kunnen kleuters speelgoed, pennen, snacks en al hun andere spulletjes bewaren. Verder bevat de rugzak een label waar je je naam en telefoonnummer op kunt schrijven, zodat je je rugzak eenvoudig terug kunt vinden.
  • Zijvak waar je snel een drinkfles in kunt stoppen.
  • Brede, gevoerde schouderbanden plus verstelbare borstriemen met gebruiksvriendelijke gespen helpen het gewicht te verdelen. De ergonomisch vormgegeven panelen op de rug zorgen ervoor dat er lucht tussen de tas en de rug van het kind kan komen voor nog meer comfort.
  • Met het handvat bovenop kan de rugzak ook op een andere manier gedragen worden.
  • Een reflecterende lus voor het bevestigen van een fietslampje (niet inbegrepen) en de reflecterende elementen op alle zijkanten van de tas bieden maximale zichtbaarheid en veiligheid voor jouw kleuter.
  • Bevat geen pvc, ftalaat of azokleurstoffen, in overeenstemming met de Europese REACH-verordeningen.
  • Deze leuke rugzak is ca. 32 cm hoog, 24 cm breed en 13 cm diep en weegt slechts 200 gram, heerlijk licht voor de kleintjes.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.