Lego 10277 Krokodil Locomotief

LEGO 10277 Krokodil Locomotief

Maak je hoofd leeg en ontsnap aan de dagelijkse sleur met dit leuke bouwproject. Als je passie voor speelgoedtreinen nooit helemaal is weggeëbd, zul je het geweldig vinden de Krokodil Locomotief met al zijn prachtige details na te maken. Een echte klassieker uit de hoogtijdagen van het spoor!

Lees meer...

Bol.com

Bol.com

€ 184,95
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO 10277 Krokodil Locomotief

Maak je hoofd leeg en ontsnap aan de dagelijkse sleur met dit leuke bouwproject. Als je passie voor speelgoedtreinen nooit helemaal is weggeëbd, zul je het geweldig vinden de Krokodil Locomotief met al zijn prachtige details na te maken. Een echte klassieker uit de hoogtijdagen van het spoor!

Ongekende aandacht voor detail
Dit prachtige LEGO model heeft talloze realistische details en is geïnspireerd op de locomotief uit de Ce 6/8 II-serie, waarvan het eerste exemplaar tussen 1919 en 1927 voor de Zwitserse federale spoorwegen werd gebouwd. Zo heeft de locomotief koppelstangen die in beweging komen wanneer de wielen draaien en verstelbare stroomafnemers die op en neer bewegen. Er valt dus genoeg te ontdekken. Til het dak van de bestuurderscabine op en plaats de 2 minifiguren erin om het verhaal van deze iconische trein tot leven te laten komen. Combineer de set met Powered Up onderdelen (apart verkrijgbaar) om de locomotief te motoriseren.

Voed je passie voor bouwen
De Krokodil Locomotief (10277) maakt deel uit van een reeks LEGO modelbouwsets voor volwassenen die dol zijn op prachtige ontwerpen. Dit model is ook een geweldig cadeau voor iedereen die van modeltreinen houdt.

  • Deze LEGO Krokodil Locomotief (10277) bouwset is perfect voor volwassenen die graag een klassiek locomotiefmodel willen bouwen en voor iedere treinliefhebber die op zoek is naar een nieuw hobbyproject.
  • Geniet van een boeiende bouwuitdaging en breng deze modeltrein stap voor stap tot leven. Ontdek vervolgens de talloze details en functies van deze set, een eerbetoon aan de klassieke Krokodil Locomotief.
  • Bewonder de prachtige details en authentieke functies die zijn gebaseerd op de oorspronkelijke Krokodil Locomotief. Ook na het bouwen van deze klassieke trein valt er van alles te ontdekken, zoals de 2 LEGO minifiguren met gereedschap, de displayrails en het informatieplaatje.
  • Deze bouwset voor volwassenen is ideaal voor liefhebbers van modeltreinen, de spoorwegen en LEGO sets. Het is een creatief cadeau of verjaardagscadeau waarmee bouwfanaten kunnen afreizen naar een plek vol rust en ontspanning.
  • Dit treinmodel is ca. 16 cm hoog, 52 cm lang en 8 cm breed – een echte blikvanger die je vol trots zult neerzetten.
  • Je kunt je direct helemaal onderdompelen in dit bouwproject, want er zijn geen batterijen voor nodig. Om je locomotief te motoriseren, voeg de Powered Up-onderdelen 1 x 88009 en 1 x 88013 toe (apart verkrijgbaar).
  • Deze bouwset voor volwassenen is inclusief rijk geïllustreerde bouwinstructies met ontwerpdetails die je zullen inspireren en motiveren om aan de slag te gaan.
  • Het model maakt deel uit van een reeks inspirerende LEGO modelbouwsets voor volwassen LEGO fans en hobbyisten die dol zijn op elegante ontwerpen, prachtige architectuur en modellen boordevol detail.
  • LEGO stenen voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • Alle LEGO stenen en onderdelen worden grondig getest om ervoor te zorgen dat iedere bouwset voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen en jaren meegaat.