Lego 10914 Luxe Opbergdoos

LEGO Luxe opbergdoos 10914

Stimuleer de creativiteit en talloze ontwikkelingsvoordelen met de veelzijdige LEGO DUPLO Luxe opbergdoos: kleurrijke stenen en onderdelen die speciaal zijn ontworpen om peuters en kleuters te prikkelen, enthousiasmeren en betrekken.LEGO peuter- en kleuterbouwspeelgoed ? met een eigen opbergdoos!De stevige speelgoeddoos bevat volop inspiratie en ideeën om jonge kinderen te prikkelen en te boeien. Je vindt er een raam, stenen met de cijfers 1, 2 en 3 en natuurlijk een geweldig assortiment LEGO stenen in diverse vrolijke kleuren. Ouders en verzorgers die samen met hun peuter of kleuter de stenen en onderdelen verbinden om zo fantasierijke modellen te maken, delen waardevolle ontwikkelingsmijlpalen met hun kleine bouwers.Leerzaam peuterbouwspeelgoedLEGO DUPLO speelsets vormen geweldige cadeaus voor peuters. Peuters krijgen kleurrijke, gemakkelijk vast te houden onderdelen die de fantasie prikkelen en vrij spelen stimuleren,

Lees meer...

Proshop.nl

Proshop.nl

€ 38,51
Bekijk in webshop
Top1toys.nl

Top1toys.nl

€ 43,99
Bekijk in webshop
Degrotespeelgoedwinkel.nl

Degrotespeelgoedwinkel.nl

€ 44,99
Bekijk in webshop
LEGO.com

LEGO.com

€ 49,99
Bekijk in webshop
Blokker.nl

Blokker.nl

€ 50,95
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Luxe opbergdoos 10914

Stimuleer de creativiteit en talloze ontwikkelingsvoordelen met de veelzijdige LEGO DUPLO Luxe opbergdoos: kleurrijke stenen en onderdelen die speciaal zijn ontworpen om peuters en kleuters te prikkelen, enthousiasmeren en betrekken.LEGO peuter- en kleuterbouwspeelgoed – met een eigen opbergdoos!De stevige speelgoeddoos bevat volop inspiratie en ideeën om jonge kinderen te prikkelen en te boeien. Je vindt er een raam, stenen met de cijfers 1, 2 en 3 en natuurlijk een geweldig assortiment LEGO stenen in diverse vrolijke kleuren. Ouders en verzorgers die samen met hun peuter of kleuter de stenen en onderdelen verbinden om zo fantasierijke modellen te maken, delen waardevolle ontwikkelingsmijlpalen met hun kleine bouwers.Leerzaam peuterbouwspeelgoedLEGO DUPLO speelsets vormen geweldige cadeaus voor peuters. Peuters krijgen kleurrijke, gemakkelijk vast te houden onderdelen die de fantasie prikkelen en vrij spelen stimuleren,

  • Motiveer jonge kinderen met dit peutervriendelijke assortiment LEGO DUPLO stenen en onderdelen. Dankzij de eindeloze praktische, creatieve mogelijkheden zijn de ontwikkelingsvoordelen enorm.
  • Voed de fantasie van kinderen met 85 kleurrijke stenen, waaronder veel leuke onderdelen zoals een raam en 1-2-3 cijferstenen. Met dit veelzijdige speelgoed stoppen kinderen nooit met spelen en leren.
  • Dankzij het moderne ontwerp van de gebouwen, mensen en voorwerpen kunnen ouders en verzorgers gemakkelijk de kostbare ontwikkelingsmijlpalen van hun peuters delen terwijl ze samen bouwen, creëren en fantaseren.
  • De kleurrijke stenen en onderdelen die kleine handjes eenvoudig kunnen vastpakken en combineren maken dit leerzame peuterspeelgoed een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of welke dag dan ook voor peuters van 18 maanden en ouder.
  • Het kleurrijke assortiment stenen, onderdelen, cijfers en mensen kan handig worden opgeborgen in een groene opbergdoos met een deksel in de vorm van een LEGO DUPLO steen met 8 noppen. Combineer de inhoud met andere DUPLO sets voor nog meer plezier.
  • Geen batterijen nodig. Het praktische spel kan meteen beginnen. Het eindeloze creatieve plezier van kinderen wordt puur en alleen gevoed door hun steeds groter wordende verbeelding!
  • Een eenvoudige handleiding biedt ouders en peuters bouwideeën en -inspiratie. En zodra ze beginnen, komt er geen einde aan het creatieve bouwen, het fantasierijke speelplezier en de ontwikkelingsvoordelen.
  • LEGO DUPLO speelsets zijn geweldige cadeaus voor peuters en kleuters. Ze zijn zorgvuldig ontworpen om in alle opzichten perfect te zijn voor beginnende bouwers; ze bieden jonge kinderen eindeloos vrij speelplezier en prikkelen de fantasie.
  • LEGO DUPLO bouwspeelgoed voldoet aan de strengste normen, zodat de stenen door kleine handjes eenvoudig kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969!
  • LEGO DUPLO stenen en onderdelen worden uitgebreid getest, bijvoorbeeld door ze te laten vallen, te verhitten en erop te bijten, zodat je zeker weet dat jouw DUPLO bouwspeelgoed voldoet aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.