Lego Mickey Mouse Minnie Mouse Personages Om Zelf Te Bouwen 43179

LEGO Mickey Mouse & Minnie Mouse personages om zelf te bouwen 43179

Ben jij een echte Disney fan en hou je van de klassieke tekenfilms? Dan is deze set perfect voor jou! Met de LEGO ? Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse personages om zelf te bouwen (43179) kun je je aandacht even helemaal richten op iets leuks en bouw je zelf een indrukwekkende blikvanger voor in huis.

Lees meer...

lego.com

Lego.com

€ 125,99
Bekijk in webshop
Bol.com

Bol.com

€ 229,46
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Mickey Mouse & Minnie Mouse personages om zelf te bouwen 43179

Ben jij een echte Disney fan en hou je van de klassieke tekenfilms? Dan is deze set perfect voor jou! Met de LEGO ǀ Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse personages om zelf te bouwen (43179) kun je je aandacht even helemaal richten op iets leuks en bouw je zelf een indrukwekkende blikvanger voor in huis.

Fantastische retrodetails
Deze figuren van Mickey Mouse en Minnie Mouse in een dynamische houding zijn gebaseerd op de beroemde personages van Walt Disney en Ub Iwerks en worden geleverd met verschillende accessoires om zelf te bouwen, zoals een gitaar, een oude camera, een statief en een fotoalbum met foto's van hun avonturen. Mickey is ca. 36 cm hoog en Minnie is ca. 35 cm hoog.

LEGO bouwprojecten voor jou
Geniet van wat tijd voor jezelf en ga aan de slag met deze leuke creatieve bouwuitdaging. Bouw 2 grote, prachtige figuren om in huis of op kantoor neer te zetten. De figuren maken deel uit van een reeks inspirerende LEGO bouwsets voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in popcultuur, kunst, architectuur en design. De set is bovendien een geweldig cadeau voor jezelf of voor een Disney fan in jouw omgeving die toe is aan een nieuw project.

  • Trakteer jezelf of een hobbyist in je omgeving op een creatieve bouwuitdaging met deze LEGO ǀ Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse personages om zelf te bouwen (43179). Een unieke blikvanger die gegarandeerd de aandacht zal trekken!
  • Maak je hoofd helemaal leeg door aan de slag te gaan met deze 2 grote, gedetailleerde figuren en accessoires en geef ze daarna een mooi plekje. Met deze set geniet je van een leuke, meeslepende bouwervaring en doe je nieuwe energie op.
  • Wanneer je de iconische figuren hebt gebouwd, kun je ze thuis of op kantoor aan iedereen laten zien. Je kunt de figuren naast elkaar zetten of met de meegeleverde accessoires voor elke figuur een eigen plekje creëren.
  • Deel je passie voor Disney's Mickey Mouse en leef je uit met deze set met talloze details en accessoires. De fascinerende figuren met retrolook zijn een geweldig cadeau voor jezelf en andere Disney fans.
  • Grote, gedetailleerde figuren: het grootste model is ca. 36 cm hoog, 22 cm breed en 16,5 cm diep. Deze prachtige set bestaat uit 1739 onderdelen en verdient een speciaal plekje in huis.
  • Haal herinneringen op en geniet van wat tijd voor jezelf. Je hebt geen batterijen nodig om met deze set aan de slag te gaan. Terwijl je deze hoogwaardige figuren steen voor steen in elkaar zet, kun je even afstand nemen van het dagelijks leven en als je eenmaal klaar bent, zijn het echte blikvangers in huis.
  • Dankzij de rijk geïllustreerde instructies word je helemaal meegenomen in het bouwproces en ontdek je verhalen en afbeeldingen waardoor het bouwen nog leuker wordt. Deze LEGO set is een echte creatieve uitlaatklep en zorgt ervoor dat je even aan de dagelijkse sleur ontsnapt.
  • Verras volwassen bouwers met de 2 grote, prachtig gedetailleerde figuren in deze LEGO ǀ Disney set. De set biedt een uniek bouwproces waarvan het resultaat je liefde voor de personages prachtig tot uiting laat komen.
  • LEGO stenen voldoen aan de hoogste industrienormen zodat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO stenen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Specificaties LEGO Mickey Mouse & Minnie Mouse personages om zelf te bouwen 43179

Officiële naam LEGO Mickey Mouse & Minnie Mouse personages om zelf te bouwen
SKU 43179
EAN 5702016669381
Stenen 1739
Thema LEGO Disney
Leeftijd 18+ jaar
LEGO prijs € 125,99  –  lego.com
Instructies Download handleiding

Anderen bekeken ook

LEGO Aurora’s koninklijke koets 43173
LEGO Aurora’s koninklijke koets 43173
€ 9,99
LEGO Belle’s kasteel winterfeest 43180
LEGO Belle’s kasteel winterfeest 43180
€ 54,99
LEGO Donald Duck sleutelhanger 854111
LEGO Donald Duck sleutelhanger 854111
€ 5,99
LEGO Woody & RC 10766
LEGO Woody & RC 10766
€ 9,99
LEGO Graaf Kaboems stuntshow 10767
LEGO Graaf Kaboems stuntshow 10767
€ 13,99
LEGO Magisch pakket 5008116
LEGO Magisch pakket 5008116
€ 119,98