LEGO 5005928 Minifiguurlunchtrommel

Coole lunchtrommel voor liefhebbers van LEGO minifiguren!

Lego 5005928 Minifiguurlunchtrommel
  • LEGO Minifiguren Thema
  • 5005928 SKU

De set bestaat uit een lunchbox van duurzaam polypropyleen, voorzien van leuke LEGO® minifiguuremoticons die kinderen een vrolijk gevoel zullen geven. De lunchtrommel is voorzien van eenvoudig te openen clips om de deksel vast te zetten zodat het eten lekker vers blijft en de verplaatsbare verdeler houdt de verschillende etenswaren van elkaar gescheiden. De …

Lees meer...

Waar is LEGO 5005928 Minifiguurlunchtrommel te koop?

Lego.com LEGO.com € 6,99 Bekijk
Bol.com Bol.com € 14,88 Bekijk

Bekijk meer LEGO Minifiguren sets

Omschrijving LEGO 5005928 Minifiguurlunchtrommel

  • De set bestaat uit een lunchbox van duurzaam polypropyleen, voorzien van leuke LEGO minifiguuremoticons die kinderen een vrolijk gevoel zullen geven.
  • De lunchtrommel is voorzien van eenvoudig te openen clips om de deksel vast te zetten zodat het eten lekker vers blijft en de verplaatsbare verdeler houdt de verschillende etenswaren van elkaar gescheiden.
  • De deksel kan als bord worden gebruikt.
  • De lunchtrommel is ca. 17 cm lang, 13 cm breed en 6 cm diep, groot genoeg voor alles wat jouw kleintje nodig heeft voor een gezonde lunch.

Specificaties LEGO 5005928 Minifiguurlunchtrommel

Officiële naam
LEGO Minifiguurlunchtrommel
SKU
5005928
EAN
5711938030384
Thema
LEGO Minifiguren
LEGO prijs
€ 6,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.