Lego Modulair Speelhuis 10929

LEGO Modulair speelhuis 10929

Kinderen spelen graag gezinssituaties na. En met dit eenvoudig te bouwen, open en toegankelijke poppenhuis kun jij ook delen in het plezier!

Lees meer...

lego.com

Lego.com

€ 41,99
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Modulair speelhuis 10929

Kinderen spelen graag gezinssituaties na. En met dit eenvoudig te bouwen, open en toegankelijke poppenhuis kun jij ook delen in het plezier!

Grote poppenhuisspeelset

Dit kleurrijke, moderne poppenhuis voor peuters biedt volop mogelijkheden om te spelen en te leren. Leer peuters alles over alledaagse zaken zoals koken, eten en naar bed gaan en deel fantasierijk rollenspelplezier met elkaar. Er zijn figuren van een man, vrouw en kind, plus een hond en een teddybeer – allemaal ontworpen om peuters een gevoel van gehechtheid te geven. Met de vele herkenbare details en oneindig veel plezier deel je kostbare ontwikkelingsmomenten terwijl je samen de speelmogelijkheden verkent. Voor nog meer pret kun je het huis ombouwen tot een torenhuis en vervolgens tot een woonhuis!

Geweldig leerzaam speelgoed voor peuters

Met herkenbare personages en bekende scènes biedt LEGO DUPLO leerspeelgoed kinderen praktisch speelplezier met onbegrensde ontwikkelingsvoordelen.

  • Met deze eenvoudig in elkaar te zetten, open en toegankelijke 3-in-1 poppenhuisset ontwikkelen peuters hun fijne motoriek en hun sociale en emotionele vaardigheden terwijl ze bouwen, spelen, op een andere manier bouwen en weer verder spelen.
  • Dit veelzijdige speelhuis heeft een keuken, woonkamer, badkamer en slaapkamer. Het zit boordevol realistische details, zoals een koelkast die open kan. Bevat figuren van een vrouw, man, kind, hond en teddybeer, plus diverse leuke accessoires.
  • Leerpeuters alles over alledaagse gebeurtenissen zoals koken, eten en naar bed gaan. Bouw het huis om tot een torenhuis en daarna tot een woonhuis! Deel in het magische rollenspelplezier terwijl jullie samen de speelmogelijkheden verkennen.
  • Kinderen zullen het geweldig vinden om allerlei verhalen na te spelen met dit 3-in-1 speelhuis. Dit geweldige cadeau voor peuters van 2 jaar en ouder biedt zo veel om te verkennen, te ontdekken en te leren.
  • Het speelhuis is ca. 36 cm hoog, 39 cm breed en10 cm diep. Om de speelmogelijkheden nog verder uit te breiden, kan deze veelzijdige speelset worden gecombineerd met andere LEGO DUPLO speelsets.
  • Gevoed door kinderfantasie! Handzaam, batterijloos speelgoed geeft de creatieve, fantasierijke en praktische vaardigheden van kinderen een boost en geeft hen de voldoening van het 'helemaal zelf' voor elkaar krijgen van leuke dingen.
  • Direct na het openen van de doos van dit 3-in-1 speelhuis kan het bouwen, spelen en leren beginnen. De eenvoudige instructies voor ouders en peuters bieden ideeën en inspiratie om meteen te gaan genieten.
  • Laat peuters kennismaken met leren via onbegrensd creatief spel dat kinderen inspireert. Dankzij de bekende scènes, leuke personages en eenvoudig te hanteren stukken zijn LEGO DUPLO speelsets ideaal ontwikkelingsspeelgoed voor peuters.
  • LEGO DUPLO speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze door kleine handjes gemakkelijk kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969.
  • Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bijten, buigen, bekrassen en rekken we de LEGO DUPLO stenen en onderdelen om ervoor te zorgen dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Specificaties LEGO Modulair speelhuis 10929

Officiële naam LEGO Modulair speelhuis
SKU 10929
EAN 5702016618181
UPC 673419318952
Stenen 129
Thema LEGO DUPLO
LEGO prijs € 41,99  –  lego.com
Instructies Download handleiding

Anderen bekeken ook

LEGO Sloopkogel Afbraak­werken 10932
LEGO Sloopkogel Afbraak­werken 10932
€ 64,99
LEGO Bouwplaats 10990
LEGO Bouwplaats 10990
€ 46,95
-28%
LEGO Rugzak – Aap 5006495
LEGO Rugzak – Aap 5006495
€ 44,99
LEGO 30330 Verjaardagstaart
LEGO 30330 Verjaardagstaart
€ 13,95
LEGO Sleepwagen 10918
LEGO Sleepwagen 10918
€ 4,99
LEGO Elsa en Bruni in het Betoverde Bos 10418
LEGO Elsa en Bruni in het Betoverde Bos 10418
€ 26,95
-18%