Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 71393 Power-uppakket: Bijen-Mario

LEGO Super Mario bijenpak voor interactief speelplezier

Product details

Officiële naam LEGO Bee Mario Power-Up Pack
SKU 71393
EAN 5702016912821
Onderdelen 13
Serie LEGO Super Mario
LEGO prijs € 9,99
Release datum 1 augustus 2021
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Geef jouw LEGO® Super Mario™ levels vleugels met dit Power-uppakket: Bijen-Mario (71393) met een interactief pak voor LEGO® Mario™ (figuur niet inbegrepen).
  • Dit bouwbare accessoire past op de LEGO® Mario™ figuur uit de Avonturen met Mario startset (71360) of de LEGO® Luigi™ figuur uit de Avonturen met Luigi startset (71387).
  • Wanneer LEGO® Mario™ dit pak draagt, kunnen spelers extra digitale munten verdienen door hem te laten ‘vliegen’. Als hij rondvliegt, worden er geluiden van zoemende bijen afgespeeld.
  • Het pakket bevat ook bloemen en groene LEGO® ‘graselementen’ om de levels van kinderen nog mooier te maken. Dankzij de meegeleverde instructies met afbeeldingen kunnen ze gemakkelijk zelf bouwen.
  • De gratis LEGO® Super Mario™ app bevat instructies, inspiratie voor creatieve manieren om te bouwen en spelen en nog veel meer. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten.
  • Dit bouwspeelgoed om te verzamelen is een fantastisch cadeautje voor een verjaardag of de feestdagen voor creatieve kinderen vanaf 6 jaar waarmee ze hun LEGO® Super Mario™ startset en uitbreidingssets kunnen aanpassen.
  • Er zijn nog meer LEGO® Super Mario™ Power-uppakketten verkrijgbaar die je kunt combineren met de startsets en uitbreidingssets, zoals het Power-uppakket: Kikker-Mario (71392).
  • Met de LEGO® Super Mario™ speelsets om te verzamelen komen populaire Super Mario personages tot leven in de echte wereld en krijgen fans eindeloze mogelijkheden om hun eigen unieke levels te bedenken, aan te passen en uit te breiden.
  • LEGO® onderdelen voldoen al sinds 1958 aan hoge industrienormen, waardoor ze elke keer weer consistent en compatibel zijn en goed op elkaar passen.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.