Lego The Beatles 31198

LEGO The Beatles 31198

Ben je fan van The Beatles? Dan is deze set perfect voor jou. Bouw 1 van de 4 unieke portretten van de beroemde bandleden met deze LEGO Art The Beatles (31198) set en ontsnap op een creatieve manier aan de beslommeringen van het dagelijks leven.

Lees meer...

lego.com

Lego.com

€ 124,99
Bekijk in webshop
Amazon.nl

Amazon.nl

€ 210,00
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO The Beatles 31198

Ben je fan van The Beatles? Dan is deze set perfect voor jou. Bouw 1 van de 4 unieke portretten van de beroemde bandleden met deze LEGO Art The Beatles (31198) set en ontsnap op een creatieve manier aan de beslommeringen van het dagelijks leven.

Ontspannend project

Maak met deze 2933-delige set 1 van de 4 gedetailleerde portretten voor aan de muur van je favoriete Beatle: John Lennon, Paul McCartney, George Harrison of Ringo Starr. Luister tijdens het bouwen naar de meegeleverde soundtrack en ontdek allerlei verhalen en verrassende details over de band. Maak je creatie helemaal af met de 'The Beatles' handtekeningtegel en hang het kunstwerk aan de muur of zet het op een plank.

Artistieke mindfulness

Je hoeft geen kunstenaar te zijn of een verzameling LEGO modellen te hebben om plezier te beleven aan het in elkaar zetten van deze decoratieve set. Als het portret af is, kun je het vol trots aan de muur hangen. Deze LEGO Art set maakt deel uit van een reeks bouwsets die zijn gericht op muziek, kunst, design en architectuur. De sets vormen daarnaast geweldige cadeaus voor iedereen (dus ook voor jezelf) die op zoek is naar een nieuw hobbyproject.

  • Bouw deze prachtige LEGO Art The Beatles (31198) kunstset met een model met 4 bouwmogelijkheden. Nadat je 1 van de 4 portretten hebt gemaakt, kun je jouw passie voor The Beatles tonen door het aan de muur te hangen of op een plank te zetten.
  • Ontsnap aan de dagelijkse beslommeringen met deze 2933-delige LEGO set voor volwassenen met 9 platen voor aan de muur, een 'The Beatles' handtekeningtegel, een omlijsting van LEGO stenen, een uniek nieuw ophangelement en een stenenwipper.
  • Met deze set kun je jouw passie voor kunst voeden terwijl je een creatief kunstwerk maakt. En met de meegeleverde soundtrack kun je jezelf echt verdiepen in de set en kom je tijdens het bouwen allerlei verrassende details te weten.
  • Laat jouw passie voor muziek en The Beatles aan iedereen zien door deze unieke set te bouwen en een mooi plekje te geven. Het is ook een origineel verjaardagscadeau voor jezelf of andere hobbyisten in je leven die graag creatieve projecten aangaan.
  • Dit 4-in-1 kunstwerk is ca. 40 x 40 cm. Het staat prachtig aan de muur of op een plank en is een echte blikvanger dankzij de fraaie details. Deze slim ontworpen LEGO set biedt 4 verschillende bouwmogelijkheden.
  • Je hebt geen batterijen nodig – deze kunstset biedt volwassenen een ontspannende, meeslepende bouwervaring met LEGO onderdelen en een unieke soundtrack. Ontsnap even aan de dagelijkse beslommeringen en maak een prachtig kunstwerk voor aan de muur.
  • Dankzij de fraai uitgevoerde instructies word je helemaal meegenomen in het bouwproces en ontdek je allerlei interessante feitjes over het kunstwerk voordat je aan de slag gaat met bouwen. Luister tijdens het bouwen naar de speciale soundtrack die bij deze set hoort.
  • De LEGO Art modellen van beroemde kunstwerken, musici, superhelden en Sith Lords zijn echte blikvangers aan de muur of op een plank. Ze bieden je een boeiende bouwervaring waarmee je je passie voor creatieve kunst kunt uiten.
  • LEGO stenen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat ze consistent en compatibel zijn en ze steeds opnieuw kunnen worden gebruikt – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO onderdelen worden getest om er zeker van te zijn dat elke LEGO Art bouwset voldoet aan strenge veiligheidsnormen, waardoor dit The Beatles kunstwerk voor aan de muur er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is.

Specificaties LEGO The Beatles 31198

Officiële naam LEGO The Beatles
SKU 31198
EAN 5702016677690
UPC 673419319614
Stenen 2933
Thema LEGO Art
Leeftijd 18+ jaar
LEGO prijs € 124,99  –  lego.com
Instructies Download handleiding