Lego Vriendschapsbus 41395

LEGO Vriendschapsbus 41395

Wat krijg je als je een oude Engelse bus mixt met een poppenhuis en een vleugje Friends magie? De LEGO Friends Vriendschapsbus (41395)! Laat nieuwsgierige kinderen nieuwe plekken op de wereld ontdekken. Er is ruimte genoeg in deze speelgoedbus voor al hun spulletjes (inclusief tennisrackets en een net!) en het belangrijkste: hun beste vriendinnen!

Lees meer...

Amazon.nl

Amazon.nl

€ 96,99
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Vriendschapsbus 41395

Wat krijg je als je een oude Engelse bus mixt met een poppenhuis en een vleugje Friends magie? De LEGO Friends Vriendschapsbus (41395)! Laat nieuwsgierige kinderen nieuwe plekken op de wereld ontdekken. Er is ruimte genoeg in deze speelgoedbus voor al hun spulletjes (inclusief tennisrackets en een net!) en het belangrijkste: hun beste vriendinnen!

Verken een wereld vol mogelijkheden

Dit speelgoed boordevol leuke functies laat kinderen alle elementen van een spannende roadtrip ontdekken, van het repareren en aanpassen van het voertuig tot sterren kijken en wilde dieren spotten, van de glijbaan glijden en lekker chillen in het zwembad.

Toegang tot alle ruimtes

Dit is een geweldige set voor kinderen die houden van poppenhuizen, miniaccessoires en creatief spel. Het bovendek kan naar achteren worden geschoven voor eenvoudige toegang tot de coole leefruimtes eronder. Ben je op zoek naar het beste cadeau voor een kleine monteur die graag iets nieuws wil voor bij zijn of haar garagevol geweldige voertuigen? Zoek dan niet verder! Laat jonge bouwers LEGO Heartlake City verkennen tijdens de roadtrip van hun leven.

  • Laat creatieve kinderen een reis vol avontuur beleven met deze LEGO Friends set. Aan boord van deze bus voor minipoppetjes zullen ze eindeloze fantasierijke speelmogelijkheden ontdekken dankzij de vele coole functies en accessoires.

  • Deze speelgoedbus is inclusief minipoppetjes van LEGO Friends Stephanie, Mia en Olivia. Creatieve kinderen kunnen hun verbeelding laten groeien als ze de meisjes uit Heartlake City helpen de leuke functies en accessoires te ontdekken.
  • Kinderen kunnen doen alsof ze gezellig met vrienden in de slaapkamers gaan slapen, gestrande voertuigen met een lier meetrekken, lekker in het zwembad zwemmen of naar de sterren kijken vanaf het bovendek, en dan naar beneden glijden naar de bedden voor minipoppetjes via de glijbaan.
  • Deze LEGO Friends Vriendschapsbus (41395) is een geweldig verjaardagscadeau voor kinderen van 8 jaar en ouder die houden van eigenzinnige speelgoedvoertuigen en al een beetje bouwervaring hebben. Dit is een stimulerend bouwwerk dat echt een gevoel van trots geeft wanneer het klaar is.
  • Deze bus is voorzien van veel minipoppetjesaccessoires, maar omdat hij ca. 14 cm hoog en 30 cm breed is, passen de andere LEGO onderdelen die kinderen willen meenemen er ook nog wel bij. Alle LEGO sets kunnen worden gecombineerd met dit leuke speelgoed!
  • Dynamisch speelplezier gegarandeerd. Deze speelgoedbus heeft wielen die echt draaien, maar daar zijn geen batterijen voor nodig: de LEGO Friends bus wordt aangedreven door verbeelding.
  • Deze busspeelset wordt geleverd met eenvoudig te volgen instructies, dus zelfs als kinderen nog geen ervaring hebben met het bouwen van LEGO sets kunnen ze al snel op weg!
  • Stimuleer kinderen om mee te gaan op een Heartlake City avontuur, waar ze nieuwe interesses kunnen ontdekken met hun beste vriendinnen aan hun zijde.
  • Al sinds 1958 voldoen LEGO stenen aan de hoogste normen in de industrie, waardoor ze consistent en compatibel zijn en de verbindingen net zo sterk zijn als een LEGO Heartlake City vriendschap.
  • Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, buigen, bekrassen en rekken we de LEGO stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke LEGO bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Specificaties LEGO Vriendschapsbus 41395

Officiële naam LEGO Vriendschapsbus
SKU 41395
EAN 5702016618822
UPC 673419319805
Stenen 778
Thema LEGO Friends
Status Niet meer in productie
LEGO prijs € 48,99  –  lego.com
Instructies Download handleiding