LEGO Vrijheidsbeeld magneet 854031

Zeldzaam

Een eerbetoon aan het Vrijheidsbeeld in LEGO stijl!

Lego Vrijheidsbeeld Magneet 854031
  • 11 Stenen
  • LEGO Diversen Thema
  • 854031 SKU

Kies voor een iconisch vrijheidssymbool met deze LEGO Iconic Vrijheidsbeeld magneet, inclusief verwijderbare minifiguur van het Vrijheidsbeeld met fakkel en boek, vastgemaakt aan een magnetische steen met daarop de tekst 'New York'. Deze leuke miniatuurversie van het wereldberoemde monument voegt een vleugje symboliek toe aan je koelkast, kluisje of een ander magnetisch oppervlak!Kinderen vanaf 6 …

Lees meer...

Waar is LEGO Vrijheidsbeeld magneet 854031 te koop?

Geen prijs beschikbaar. Dit product wordt niet meer geproduceerd.

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO Vrijheidsbeeld magneet 854031

Kies voor een iconisch vrijheidssymbool met deze LEGO Iconic Vrijheidsbeeld magneet, inclusief verwijderbare minifiguur van het Vrijheidsbeeld met fakkel en boek, vastgemaakt aan een magnetische steen met daarop de tekst 'New York'. Deze leuke miniatuurversie van het wereldberoemde monument voegt een vleugje symboliek toe aan je koelkast, kluisje of een ander magnetisch oppervlak!

  • Kinderen vanaf 6 jaar kunnen een indrukwekkend vrijheidsicoon namaken met deze magnetische microversie van het wereldberoemde Vrijheidsbeeld, met verwijderbare minifiguur van het Vrijheidsbeeld met fakkel en boek.
  • Deze LEGO microbouwset met 11 onderdelen bestaat uit een 4x4 magneetbord en een naamplaatje met 'New York'. Een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of andere gelegenheid.
  • Fleur een magnetisch oppervlak op met een iconisch vrijheidssymbool met deze microversie van het Vrijheidsbeeld van ca. 8 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep.

Specificaties LEGO Vrijheidsbeeld magneet 854031

Officiële naam
LEGO Vrijheidsbeeld magneet
SKU
854031
EAN
673419351591
UPC
673419324137
Stenen
11
Thema
LEGO Diversen
Status
Niet meer in productie
LEGO prijs
€ 4,99
Release datum
31 maart 2021
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.