LEGO Rode, blauwe en gele ophanghakenset 5005906

Houd kinderkamers netjes met deze enorme LEGO noppenhaken

Red Blue And Yellow Wall Hanger Set 5005906
  • LEGO Diversen Thema
  • 5005906 SKU

Moedig LEGO fans aan hun kamer netjes te houden met deze iconische 5005906 Rode, blauwe en gele ophanghakenset! Met deze drie ophanghaken, vermomd als enorme, kleurrijke LEGO-noppen, zullen kinderen met plezier alles ophangen wat maar los rondzwerft in huis, zoals hun jas, badjas, tas en wat dan ook! Deze muurversieringen zijn dus niet alleen praktisch, …

Lees meer...

Waar is LEGO Rode, blauwe en gele ophanghakenset 5005906 te koop?

LEGO.com LEGO.com € 14,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO Rode, blauwe en gele ophanghakenset 5005906

Moedig LEGO fans aan hun kamer netjes te houden met deze iconische 5005906 Rode, blauwe en gele ophanghakenset! Met deze drie ophanghaken, vermomd als enorme, kleurrijke LEGO-noppen, zullen kinderen met plezier alles ophangen wat maar los rondzwerft in huis, zoals hun jas, badjas, tas en wat dan ook! Deze muurversieringen zijn dus niet alleen praktisch, maar ook leuk voor elke kinderkamer.

  • Bevat drie grote noppen in drie verschillende maten en drie verschillende kleuren: klein (geel), medium (blauw) en groot (rood).
  • De universele bevestigingshaak aan de achterkant van elke nop is geschikt voor allerlei soorten schroeven (schroeven niet inbegrepen).
  • Zowel decoratief als functioneel.
  • Diameters variëren: klein 4 cm, medium 7 cm, groot 9 cm.

Specificaties LEGO Rode, blauwe en gele ophanghakenset 5005906

Officiële naam
LEGO Rode, blauwe en gele ophanghakenset
SKU
5005906
Thema
LEGO Diversen
LEGO prijs
€ 14,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.