LEGO Sok – Groene steen 5006357

LEGO Kerstsok met versieringen

Stocking Green Brick 5006357
  • LEGO Diversen Thema
  • 5006357 SKU

Deze zachte, fluwelen kerstsok in traditionele stijl is bovenaan voorzien van een groene, geborduurde LEGO steen. Inclusief 6 zelfklevende patches met kerstthema om de buitenkant van de sok mee te versieren: de Kerstman, een sneeuwvlok, kerstboom, zuurstok, sneeuwpop en rendier. In de decembermaand kan de gepersonaliseerde sok eenvoudig worden opgehangen aan de rode lus.Een fluwelen …

Lees meer...

Waar is LEGO Sok – Groene steen 5006357 te koop?

LEGO.com LEGO.com € 29,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO Sok – Groene steen 5006357

Deze zachte, fluwelen kerstsok in traditionele stijl is bovenaan voorzien van een groene, geborduurde LEGO steen. Inclusief 6 zelfklevende patches met kerstthema om de buitenkant van de sok mee te versieren: de Kerstman, een sneeuwvlok, kerstboom, zuurstok, sneeuwpop en rendier. In de decembermaand kan de gepersonaliseerde sok eenvoudig worden opgehangen aan de rode lus.

  • Een fluwelen kerstsok met een voering van zacht polyester (210D) met een groene, geborduurd boord met LEGO logo en een rode lus om de sok aan op te hangen.
  • Inclusief 6 geborduurde patches: de Kerstman, een sneeuwvlok, kerstboom, zuurstok, sneeuwpop en rendier.
  • Afmetingen: ca. 44 cm hoog, 26 cm breed en 2 cm diep, dus er is genoeg ruimte voor speelgoed en lekkers!

Specificaties LEGO Sok – Groene steen 5006357

Officiële naam
LEGO Sok – Groene steen
SKU
5006357
Thema
LEGO Diversen
LEGO prijs
€ 29,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.