Lego 10292 De Appartementen Van Friends

LEGO De appartementen van Friends 10292

Heb jij ook zo meegeleefd met de avonturen van Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Chandler en Monica? De sitcom Friends begon in 1994 en eindige tien jaar later, maar is nog steeds mateloos populair. Fans van de serie hebben de afleveringen vaak keer op keer bekeken. De levens van deze vrienden speelden zich veel af in twee iconische appartementen in New York.

Lees meer...

Bol.com

Bol.com

€ 330,00
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO De appartementen van Friends 10292

Heb jij ook zo meegeleefd met de avonturen van Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Chandler en Monica? De sitcom Friends begon in 1994 en eindige tien jaar later, maar is nog steeds mateloos populair. Fans van de serie hebben de afleveringen vaak keer op keer bekeken. De levens van deze vrienden speelden zich veel af in twee iconische appartementen in New York.

Een aantal van deze avonturen kun je nu herbeleven met deze LEGO 10292 Friends set. De bouwset zit vol met herkenbare momenten uit de serie. De paarse muren van Monica's woonkamer, de relax stoelen waar Joey en Chandler in te vinden waren en de tafelvoetbaltafel waar heel wat wedstrijdjes zijn gespeeld zijn allemaal na te bouwen. Zelfs de kano en de kip en de eend van Joey en Chandler zijn aanwezig. Welk moment wil jij herbeleven?

Iconische momenten herbeleven

Met LEGO 10292 Friends kun je allerlei hilarische momenten uit de serie naspelen. Weet je nog toen de Thanksgiving kalkoen op het hoofd van Joey zat? Herinner je je nog hoe Rachel en Chandler een gestolen cheesecake opaten op de grond van de gang?

En kan je je de lange stok herinneren waarmee de vrienden controleerden of Ugly Naked Guy nog leeft? Deze, en nog veel meer memorabele momenten, haal je met het LEGO Friends appartement in huis. De set bestaat uit 2048 stukjes en 7 minifiguren.

De hele vriendengroep

De appartementen zijn niet compleet zonder de vrienden die er wonen of regelmatig op bezoek komen. Daarom wordt LEGO 10292 geleverd inclusief minifiguren van Rachel, Ross, Joey, Phoebe, Chandler en Monica.

Zelfs de ex-vriendin van Chandler, Janice, is aanwezig. Weet jij nog hoe haar lach klinkt? Veel fans van de serie zullen zich dit geluid altijd kunnen herinneren. Alle karakters in deze LEGO set hebben kenmerkende kleding aan, waardoor je ze direct herkent. Wie van de vrienden is jouw favoriet?

Bouw je eigen Friends wereld

LEGO 10292 is niet de eerste LEGO Friends set. Het was al mogelijk om Central Perk, het wereldberoemde café, na te bouwen. Combineer Central Perk met deze appartementen en je creëert eenvoudig je eigen Friends wereld. De afleveringen van de sitcom speelden zich immers grotendeels op deze twee locaties af.

Van huwelijksaanzoeken tot grote ruzies, alles vond hier plaats. Deze LEGO set zorgt ervoor dat jij alles keer op keer herbeleefd. Het is een echte aanwinst voor fans van de serie. Elke keer dat je de appartementen in je eigen woning ziet staan, zal er een glimlach op je gezicht verschijnen.

Verwissel de scènes regelmatig of speel je favoriete momenten na. Zelf nieuwe Friends-verhalen verzinnen kan ook natuurlijk. Wat gaan Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey, Phoebe en Janice bij jou meemaken?

  • Bouw een getrouwe LEGO versie van het appartement van Joey en Chandler en dat van Monica en Rachel, plus de tussengelegen hal, met deze LEGO set van de tv-serie Friends.
  • Deze LEGO De appartementen van Friends (10292) bouwset voor volwassenen zit boordevol authentieke details en verwijzingen naar legendarische Friends afleveringen – hiermee tover je bij elke Friends fan een glimlach op het gezicht.
  • Deze set ziet er fantastisch uit op een mooi plekje in je huis, met zijn 7 minifiguren en talloze grappige accessoires die verwijzen naar de leukste momenten uit de populaire tv-serie.
  • Dit boeiende bouwproject biedt volwassenen de perfecte manier om hun liefde voor de tv-serie Friends te tonen. Het is een geweldig cadeau voor een Friends verzamelaar.
  • De set is ca. 10 cm hoog, 64 cm breed en 31 cm diep. Til het tapijt eruit voor leuke minimodellen.
  • Kun jij alle iconische momenten in deze set vinden? Zoals die keer dat de cheesecake op de vloer viel, toen een kat Ross aanviel op het balkon, of die keer dat er een kalkoen vastzat op Joey's hoofd?
  • Tijdens het ontdekken van alle authentieke meubels en accessoires in deze set voel je je gelijk thuis. Bekijk de relaxfauteuils van Joey en Chandler, Monica's groene poef, plus Gladys, het enge schilderij van Phoebe.
  • Deze LEGO De appartementen van Friends set maakt deel uit van een reeks creatieve bouwsets die zijn ontworpen voor volwassen bouwfans die van prachtige ontwerpen, complexe details en elegante architectuur houden.
  • LEGO bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.
  • Bij LEGO onderdelen komen veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats. Daarom worden ze uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat het model er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is.

Specificaties LEGO De appartementen van Friends 10292

Officiële naam LEGO De appartementen van Friends
SKU 10292
EAN 5702016914306
UPC 673419340311
Stenen 2048
Thema LEGO Ideas
Leeftijd 18+ jaar
Status Niet meer in productie
LEGO prijs € 179,99  –  lego.com
Instructies Download handleiding

Anderen bekeken ook

LEGO Land Rover Classic Defender 90 10317
LEGO Land Rover Classic Defender 90 10317
€ 208,80
-13%
LEGO Kersenbloesems 40725
LEGO Kersenbloesems 40725
€ 12,95
-14%
LEGO Vetplanten 10309
LEGO Vetplanten 10309
€ 49,99
LEGO Porsche 911 10295
LEGO Porsche 911 10295
€ 169,99
LEGO Narcissen 40747
LEGO Narcissen 40747
€ 12,86
-14%
LEGO Back to the Future tijdmachine 10300
LEGO Back to the Future tijdmachine 10300
€ 199,99