Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 21326 Winnie de Poeh

Beleef verrassende avonturen met Poeh en zijn vriendjes

Product eigenschappen

SKU 21326
EAN 5702016915648
Onderdelen 1265
Serie LEGO Ideas
Leeftijd 18+ jaar
LEGO prijs € 109,99
Release datum 18 maart 2021
Instructies Download handleiding

LEGO 21326 Winnie de Poeh omschrijving

Wie is er niet opgegroeid met de hartverwarmende verhalen van Winnie de Poeh? Zowel vroeger als tegenwoordig is het lieve, ietwat naïeve, beertje mateloos populair. LEGO 21326 zal dan ook zeker een grote hit worden onder zowel kinderen als ouders.

De set zit boordevol met grappige details, waarmee je al je favoriete Poeh-verhalen kunt naspelen. Uiteraard vind je niet alleen Poeh in deze LEGO set, maar zijn ook al zijn vriendjes van de partij. Wie is jouw favoriet?

Ontdek de prachtige details

LEGO 21326 bestaat uit de grote eik uit het Honderd Bunderbos waar Winnie de Poeh zijn huisje onder heeft gebouwd. Het huisje van Poeh, aan de achterkant van de boom, kan open, zodat je alle details goed kunt bekijken én zodat je er fijn mee kunt spelen. Bekijk Poeh’s bed, het grote verhalenboek en de Pooh-Coo klok.

Ook aan de buitenkant van het huis vind je allerlei grappige toevoegingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van rondvliegende bijen rond de bijenkorf aan de boom. Honingpotten mogen bij Poeh natuurlijk ook niet ontbreken.

Laat alle vriendjes gezellig rond het kampvuur zitten terwijl ze de honingpot doorgeven. Poeh heeft uiteraard ook zijn rode ballon bij zich, zodat hij de bijenkorven van dichtbij kan gaan bekijken. Echt aan alles is gedacht.

Poeh en al zijn vriendjes

Minifiguren van LEGO 21326 Winnie de Poeh

Bij deze LEGO set krijg je uiteraard een Winnie de Poeh minifiguur, maar ook zijn vriendjes ontbreken niet. Het kleine roze varkentje Knorretje is aanwezig, met zijn kenmerkende rode sjaal en zwarte paraplu. Ook Konijn, inclusief wortel, maakt deel uit van deze set. De altijd sombere Iejoor is ook altijd aanwezig bij de avonturen van Poeh, net zoals de juist erg vrolijke Teigetje.

Speel met alle vriendjes de bekende Poeh verhalen na, of verzin je eigen avonturen. Voor ouders is het erg leuk om samen met hun kinderen de lieflijke wereld van Poeh opnieuw tot leven te wekken. Dat wordt uren bouw- en speelplezier!

Van fan-idee tot echte set

LEGO 21326 Winnie de Poeh is een LEGO Ideas set, wat betekent dat het idee oorspronkelijk door een fan ingestuurd is. In dit geval was dat Ben Alder. De LEGO Groep is behoorlijk trouw gebleven aan het ontwerp van Alder. De set bestaat uit 1265 onderdelen. Het is 22 centimeter hoog, 18 centimeter breed en 24 centimeter lang.

De set wordt aangeraden voor volwassenen, maar is ook zeker erg leuk om samen met kinderen te bouwen. VIP-leden van LEGO kunnen de set op 18 maart al bestellen, als je geen VIP-lid bent zul je tot 1 april moeten wachten. De adviesprijs is €109,99. In het begin zal de set exclusief via de LEGO webshop te bestellen zijn, maar op een later moment zal het ook via retailers verkrijgbaar worden.

LEGO 21326 Winnie de Poeh en Knorretje

Een schitterend cadeau

Deze uitgebreide LEGO set is een perfect cadeau voor elke Poeh-fan en LEGO liefhebber. Zowel volwassenen als kinderen zullen zich uren kunnen vermaken met de gedetailleerde set. Als jullie thuis met z’n allen fan zijn van het lieve beertje en zijn vriendjes, is de set ook een mooi cadeau voor jullie samen.

Het bouwen van de set is een heerlijk tijdverdrijf, het ontdekken van de vele details zal voor veel verwondering zorgen en het naspelen en verzinnen van avonturen zorgt zeker voor ongelooflijk veel plezier. Wanneer duiken jullie in het Honderd Bunderbos?

Details

  • Neem wat tijd voor jezelf of haal samen met je familie herinneringen aan vroeger op met deze LEGO® Ideas displayset (21326) van Disney’s Winnie de Poeh en zijn huis in het Honderd Bunderbos.
  • Inclusief 5 personages: minifiguren van Winnie de Poeh, Knorretje, Teigetje en Konijn, plus een LEGO® figuur van Iejoor, elk met bekende accessoires zoals de bouwbare rode ballon van Poeh-beer.
  • De achterkant van het huis kan open zodat je alle authentieke accessoires binnenin goed kunt bekijken, zoals een bouwbare leunstoel, de Pooh-Coo klok en elementen als een Poeh-beer verhalenboek, honingpotten en Poohsticks.
  • Zet Poeh-beer op de boomstam bij het bouwbare vuur en help hem aan zijn ballon omhoog te ‘zweven’ om de bijen rond de 2 bijenkorven in de boom te zien ‘zoemen’.
  • Dit displaymodel is een ideaal cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor LEGO® fans, hobbyisten en iedereen die van Winnie de Poeh houdt. Het is ca. 24 cm hoog, 18 cm breed en 22 cm diep.
  • Heel geschikt om alleen te bouwen of om je passie voor het bouwen van LEGO® sets en voor Winnie de Poeh met je familie te delen. Nadat je dit schattige bouwbare model hebt gemaakt, zul je er vast en zeker foto’s van willen maken om te delen.
  • Deze 1265-delige set bevat een geïllustreerd boekje met details over de fan die deze set bedacht heeft en de LEGO® ontwerpers ervan, plus stapsgewijze instructies waarmee zelfs beginnende LEGO bouwers vol zelfvertrouwen kunnen gaan bouwen.
  • De LEGO 21326 Winnie de Poeh set voor volwassenen maakt deel uit van een collectie unieke LEGO Ideas modellen die elk zijn ontworpen door een fan, waarna duizenden LEGO fans erop hebben gestemd en het in productie is genomen door de LEGO Groep.
  • Al sinds 1958 voldoen LEGO® onderdelen aan strikte industrienormen om ervoor te zorgen dat ze consistent en goed op elkaar passen voor stevige bouwwerken.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en uitvoerig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als u een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het u iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.