Over LEGO McLaren F1 Racewagen (42141) (42141)

Bouw je eigen geweldige racewagen met LEGO 42141. Met deze set van 1432 stenen bouw je een McLaren F1 LEGO Technic racewagen. Geniet van de schitterende details en droom van de overwinning. Het indrukwekkende displaymodel is erg waarheidsgetrouw en wordt zeker geliefd bij elke race- én LEGO fan. Het LEGO model is zelfs tegelijkertijd met het model van de echte racewagen ontwikkeld. Het LEGO ontwerpteam heeft hiervoor nauw samengewerkt met het McLaren Racing team. Dat maakt deze LEGO McLaren F1 racewagen zo'n geweldige set om in huis te hebben. Dichter bij het origineel ga je niet komen!

It's here. The first McLaren F1 @Lego_Group Technic model, inspired by our 2021 livery… And there's two BIG fans already! 🙌

Available from 1 March. pic.twitter.com/N2cONC03PO

— McLaren (@McLarenF1) February 8, 2022

Een nauwkeurige benadering van het origineel

Net als de echte racewagen is de LEGO McLaren racewagen voorzien van een V6-cilindermotor. Met bewegende zuigers, werkende besturing, vering en een differentieel voor nauwkeurige bochten komt deze replica erg in de buurt van het origineel. Het LEGO model is maar liefst 65 centimeter lang, 13 centimeter hoog en 27 centimeter breed. Dat maakt van deze racewagen een echte blikvanger, waar je 'm ook neerzet. Met bijgevoegde sponsorstickers laat je jouw racewagen er net zo uit zien als een echte Formule 1 racewagen.

Een bijzondere samenwerking

LEGO 42141 McLaren F1 is tot stand gekomen door een bijzondere samenwerking tussen de LEGO Technic ontwerpers en het McLaren Racing team. In de bouwinstructies van deze LEGO set leer je meer over deze speciale samenwerking en het ontwerp van het model. Dat zorgt ervoor dat je dit model nóg meer zal gaan waarderen. Dompel je onder in de geschiedenis van deze racewagen en geniet van elke stap van het bouwproces.

Een geweldig cadeau voor racefans

Deze LEGO set is een geweldig cadeau voor elke Formule 1 fan die droomt van zijn eigen racewagen. Niet alleen beleef je uren plezier aan het in elkaar zetten van de auto, daarna geniet je keer op keer van de vele details. Omdat de racewagen tegelijkertijd met de echte auto ontworpen is, is het model enorm waarheidsgetrouw. Ontdek alle details, bewonder de manier waarop deze LEGO racewagen in elkaar zit en wees trots op je eigen prestatie.

LEGO 42141 McLaren F1 Racewagen - Alt 1

Een mooie bouwuitdaging voor volwassenen

Deze LEGO set is de perfecte uitdaging voor volwassenen. Het geavanceerde model zorgt voor veel plezier en uitdaging voor LEGO fans. Tijdens het bouwproces kunnen zij helemaal opgaan in deze prachtige set. Over elk stukje is nagedacht, waardoor alles perfect aanvoelt. En na deze heerlijke uitdaging kijk je keer op keer trots naar je eigen Formule 1 racewagen. Zo voel jij je een echte kampioen!