LEGO Harry Potter – Build your own adventure 5005905

Talloze LEGO Harry Potter bouwideen in n magisch boek!

Lego 5005905 Harry Potter Build Your Own Adventure
  • LEGO Harry Potter Thema
  • 5005905 SKU

Jonge fans kunnen bouwen, spelen en leren over het leven op Zweinstein met dit betoverende LEGO Harry Potter boek met stenen. Ontdek bouwtips en leuke LEGO-bouwideeën die zijn geïnspireerd op de onvergetelijke scènes uit de film. In het boek vind je ook een exclusieve 2-in-1 LEGO-set met een Harry Potter-minifiguur, een spinner van een sorteerhoed …

Lees meer...

Waar is LEGO Harry Potter – Build your own adventure 5005905 te koop?

LEGO.com LEGO.com € 19,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Harry Potter sets

Omschrijving LEGO Harry Potter – Build your own adventure 5005905

Jonge fans kunnen bouwen, spelen en leren over het leven op Zweinstein met dit betoverende LEGO Harry Potter boek met stenen. Ontdek bouwtips en leuke LEGO-bouwideeën die zijn geïnspireerd op de onvergetelijke scènes uit de film. In het boek vind je ook een exclusieve 2-in-1 LEGO-set met een Harry Potter-minifiguur, een spinner van een sorteerhoed en een draaiende open haard.

  • Bevat een Harry Potter minifiguur.
  • Gebonden boek met 80 pagina’s.
  • Dit boek is alleen verkrijgbaar in het Engels.
  • Afmetingen: meer dan 25 cm hoog en 21 cm breed.

Specificaties LEGO Harry Potter – Build your own adventure 5005905

Officiële naam
LEGO Harry Potter – Build your own adventure
SKU
5005905
Thema
LEGO Harry Potter
LEGO prijs
€ 19,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.