Lego 75279 Star Wars Adventkalender

LEGO 75279 Star Wars adventkalender

Kinderen worden in de weken voor Kerstmis elke dag wakker met een cadeautje met de LEGO 

Lees meer...

lego.com

Lego.com

€ 29,99
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO 75279 Star Wars adventkalender

Kinderen worden in de weken voor Kerstmis elke dag wakker met een cadeautje met de LEGO Star Wars adventkalender (75279) bouwset 2020. Achter elk van de 24 deurtjes vind je een Star Wars LEGO minifiguur, LEGO figuur, ruimteschip, voertuig of locatie om zelf te bouwen.

Je krijgt ook een code om content voor de game Star Wars: The Skywalker Saga vrij te spelen. Snel te bouwen, eindeloos creatief plezier De adventkalender bevat 6 LEGO minifiguren en 6 LEGO figuren, waaronder Darth Vader met een kersttrui en D-O met een kerstmuts, plus een uitvouwbare speelmat met een afbeelding van de Millennium Falcon met kerstverlichting – volop inspiratie voor veel creatief speelplezier dus.

De 12 minimodellen in deze adventkalender omvatten onder andere Anakin's Podracer, een Republic Cruiser en Darth Vaders kasteel. Leuke cadeau-ideeën De LEGO Groep creëert al sinds 1999 beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het legendarische Star Wars universum. LEGO Star Wars bouwspeelgoed is enorm populair en vormt altijd een geweldig kerstcadeau voor kinderen en fans alle leeftijden.

  • Kom alvast in kerststemming met de LEGO Star Wars adventkalender (75279) met achter elk deurtje personages, voertuigen en locaties die je zelf kunt bouwen. Je krijgt ook een code om content voor de game Star Wars: The Skywalker Saga vrij te spelen.
  • Inclusief 6 LEGO minifiguren en 6 LEGO figuren, waaronder Poe Dameron en Darth Vader met kersttruien en een tauntaun met een rode neus, plus een uitvouwbare speelmat met een afbeelding van de Millennium Falcon voor rollenspellen.
  • Daarnaastzijn er 12 minimodellen, waaronder de Millennium Falcon, een A-wing, TIE Fighter, X-wing, Droid Control Ship, Anakin's Podracer en Darth Vaders kasteel, waarmee kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten in aanloop naar Kerstmis.
  • Deze adventkalender bouwset met 311 onderdelen is een leuk cadeau voor de feestdagen voor kinderen van 7 jaar en ouder. De personages en bouwmodellen kunnen worden gecombineerd met andere LEGO Star Wars sets voor nog meer creatief plezier.
  • Tussen alle 'officiële' gebeurtenissen en het speelplezier door vormt de LEGO Star Wars adventkalender 2020 een feestelijke blikvanger in elke kamer.
  • De verzamelobjecten in deze LEGO Star Wars adventkalender bouwset bestaan uit LEGO stenen en worden gevoed door de creativiteit van kinderen – je hebt geen batterijen nodig – waardoor hun avonturen in de ruimte nooit ophouden!
  • Heeft je kind nog niet eerder met LEGO stenen gebouwd? Maak je geen zorgen. Er is een tekening met de stenen voor elk minimodelinbegrepen in deze Star Wars adventkalender, zodat ze met het zelfvertrouwen van een echte Jedi kunnen bouwen!
  • Met het geweldige LEGO Star Wars bouwspeelgoed kunnen kinderen (en volwassen fans) scènes uit de saga naspelen, hun eigen verhalen bedenken of de verzamelmodellen na het bouwen neerzetten om te bewonderen.
  • Je hebt de Kracht niet nodig om LEGO stenen op elkaar te zetten en van elkaar te halen! Al sinds 1958 voldoen de stenen aan de hoogste industrienormen om ervoor te zorgen dat ze perfect op elkaar passen.
  • LEGO stenen en onderdelen worden op vrijwel elke denkbare manier getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat deze adventkalender voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen ter wereld – en aan die van een sterrenstelsel ver, heel ver hier vandaan!

Anderen bekeken ook

LEGO Death Star Afvalpers diorama 75339
LEGO Death Star Afvalpers diorama 75339
€ 82,90
-8%
LEGO Death Star Trench Run diorama 75329
LEGO Death Star Trench Run diorama 75329
€ 56,99
-19%
LEGO Death Star™ 75159
LEGO Death Star™ 75159
€ 499,99
LEGO R2-D2 75379
LEGO R2-D2 75379
€ 74,99
-25%
LEGO Millennium Falcon kerstdiner 40658
LEGO Millennium Falcon kerstdiner 40658
€ 29,99
Nog geen afbeelding beschikbaar
LEGO 75381 Buildable Droideka
€ 53,86
-17%