Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 75296 Darth Vader Meditatiekamer

De allereerste Darth Vader meditatiekamer van LEGO stenen

LEGO Darth Vader Meditatiekamer prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Darth Vader Meditation Chamber
SKU 75296
EAN 5702016974348
Onderdelen 663
Serie LEGO Star Wars
Leeftijd 18+ jaar
LEGO prijs € 74,99
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Word weer helemaal zen en beleef een onvergetelijke scène uit Star Wars: The Empire Strikes Back opnieuw tijdens het bouwen van het allereerste LEGO® model van de Darth Vader Meditatiekamer (75296).
  • Dit bouwbare model is bedoeld om neer te zetten en bevat 2 LEGO® Star Wars™ minifiguren: Darth Vader en generaal Veers met een blasterpistool.
  • De kamer opent en sluit net als in de film en beschikt over een ronddraaiende stoel voor Darth Vader, een groot scherm, bedieningspanelen, een nop waarop generaal Veers kan staan en een naamplaatje.
  • Deze set maakt deel uit van een reeks LEGO® Star Wars™ modellen om te verzamelen, te bouwen en neer te zetten.
  • Deze geweldige 663-delige set biedt een boeiende bouwervaring en vormt een prachtig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor elke Star Wars™ fan, ervaren LEGO® bouwer of hobbyist.
  • Dit bouwbare model is ca. 18 cm hoog, 16 cm breed en 19 cm diep. Het neemt niet veel ruimte in, maar weet zeker de aandacht van elke voorbijganger te trekken.
  • Koop je deze set voor een grote Star Wars™ fan die nog niet eerder met LEGO® stenen heeft gebouwd? Maak je geen zorgen. De set bevat eenvoudig te volgen instructies, zodat iedereen met het zelfvertrouwen van een echte Jedi aan de slag kan.
  • Deze LEGO® Star Wars™ set voor volwassenen maakt deel uit van een reeks hoogwaardige bouwsets die speciaal zijn ontworpen voor de kritische hobbyist die op zoek is naar een ontspannend, leuk en creatief doe-het-zelfproject.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent zijn, goed op elkaar passen en stevige bouwwerken opleveren. Dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.