Over LEGO R2-D2 (75308)

Zelfs mensen die geen groot fan zijn van Star Wars zullen de schattige droid R2-D2 herkennen. Deze droid heeft het hart van veel mensen gestolen. Ter ere van het vijftig jarig bestaan van Lucasfilm, de filmmaatschappij achter de Star Wars films, heeft LEGO een nieuwe versie van R2-D2 uitgebracht. Dit model zit vol authentieke details en is gemaakt om keer op keer te bewonderen. De LEGO R2-D2 wordt geleverd met een displaystandaard en informatiekaartje. Zo maak je van LEGO 75308 een echte eyecatcher in je woning of op kantoor.

Verwonder je over de details

LEGO 75308 zit vol met leuke en wonderbaarlijke details. Een van de meest indrukwekkende details is het verborgen lichtzwaard van Luke Skywalker. Dit iconische zwaard zit verborgen in een ruimte in de kop van R2-D2. Verder kan de kop draaien, kunnen de uitschuifbare luiken aan de voorkant van het model open en heeft het een intrekbare middenpoot. Als je deze middenpoot intrekt kun je de droid laten rijden. Ook is er een periscoop die omhoog kan komen. Zo kan R2-D2 altijd alles goed in de gaten houden.

LEGO 75308 R2-D2 - Alt 1

Een complex bouwwerk voor beginners

Heb jij nog niet zo heel veel ervaring met LEGO en ben je bang dat R2-D2 wat te hoog gegrepen is? Dat is niet nodig. Deze LEGO set wordt geleverd met duidelijke en eenvoudige instructies, waardoor zelfs volwassenen met weinig bouwervaring de set in elkaar kunt zetten. De 2315 onderdelen zullen voor de nodige uren bouwplezier zorgen. Daarna kun je keer op keer genieten van dit wonderbaarlijke model. R2-D2 is zo'n 31 centimeter hoog, 20 centimeter breed en 15 centimeter diep. Dat wordt zeker een blikvanger, waar je het ook neerzet.

Onderdeel van een uitgebreid LEGO Star Wars universum

LEGO maakt al sinds 1999 LEGO Star Wars sets. Allerlei iconische personages en voertuigen uit de films zijn al omgezet tot kleine steentjes. Een paar hoogtepunten uit de collectie zijn de Millennium Falcon, een A-Wing Starfighter en de Imperial TIE Fighter. Als Star Wars fan kun je dus je eigen Star Wars universum bij elkaar verzamelen.

Alle modellen bieden uren aan bouwplezier én daarna heel veel speelplezier. Ze zijn schitterend om neer te zetten, maar door de vele details en mogelijkheden zijn ze ook leuk om je eigen Star Wars avonturen mee te verzinnen. Dit verzamelmodel van R2-D2 mag daar eigenlijk niet bij ontbreken. Waar zet jij deze schattige droid neer?

LEGO 75308 R2-D2 - Alt 2