Over LEGO The Bad Batch aanvalsshuttle (75314)

Zowel oude als nieuwe Star Wars fans kunnen hun hart ophalen met deze nieuwste LEGO Star Wars aanwinst. De LEGO Bad Batch Shuttle uit Star Wars: The Bad Batch is een indrukwekkende aaanvalsshuttle van 969 steentjes. Het ontwerp is erg gedetailleerd, waardoor je echt in de wereld van de Bad Batch klonen kunt kruipen. Het voertuig bevat verstelbare vleugels, wapens met veermechanisme en verschillende speeders. Bovendien bevat LEGO 75314 vijf minifiguren van Bad Batch klonen én een figuur van Gonk Droid. Deze set is een fantastische uitbreiding op elke Star Wars collectie of het mooie eerste begin van een nieuwe verzameling.

LEGO 75314 Bad Batch Shuttle - Alt 1

Voor kinderen en volwassenen

De LEGO Bad Batch Shuttle is zo ontworpen dat het de perfecte set is voor iedereen vanaf 9 jaar oud. Bij de set zitten duidelijke bouwinstructies, waardoor zelfs mensen zonder ervaring met LEGO de aanvalsshuttle eenvoudig in elkaar kunnen zetten. Dat maakt LEGO 75314 een ideaal cadeau voor iedere Star Wars of LEGO fan. Je kunt de verhalen van Star Wars: The Bad Batch gedetailleerd naspelen of verzin je eigen verhalen met deze spannende karakters en buitengewone shuttle. En als je er even niet mee aan het spelen bent, staat de shuttle van zo'n 20 centimeter hoog, 25 centimeter lang en 13 centimeter breed fantastisch in je kamer.

Een uitbreiding van het LEGO Star Wars universum

LEGO creëert al sinds 1999 bouwsets geïnspireerd op het Star Wars universum. Zo bouw je de Imperial Shuttle, een Darth Vader helm, de Millennium Falcon en Yoda al van LEGO steentjes. En dit is slechts een kleine greep uit het LEGO Star Wars assortiment. De LEGO Bad Batch Shuttle wordt hier vanaf augustus 2021 aan toegevoegd. Omdat de set al te bouwen is vanaf 9 jaar, zal dit zeker een hit worden onder Star Wars en LEGO fans van alle leeftijden. Het is ook erg leuk om als ouder de set samen met je kind te bouwen. En daarna kunnen jullie uren genieten van de vele mogelijkheden die deze LEGO set met zich meebrengt.

LEGO 75314 Bad Batch Shuttle - Alt 2