Lego 75314 The Bad Batch Aanvalsshuttle - 20210506

LEGO The Bad Batch aanvalsshuttle 75314

Zowel oude als nieuwe Star Wars fans kunnen hun hart ophalen met deze nieuwste LEGO Star Wars aanwinst. De LEGO Bad Batch Shuttle uit Star Wars: The Bad Batch is een indrukwekkende aaanvalsshuttle van 969 steentjes. Het ontwerp is erg gedetailleerd, waardoor je echt in de wereld van de Bad Batch klonen kunt kruipen.

Lees meer...

Bol.com

Bol.com

€ 215,00
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO The Bad Batch aanvalsshuttle 75314

Zowel oude als nieuwe Star Wars fans kunnen hun hart ophalen met deze nieuwste LEGO Star Wars aanwinst. De LEGO Bad Batch Shuttle uit Star Wars: The Bad Batch is een indrukwekkende aaanvalsshuttle van 969 steentjes. Het ontwerp is erg gedetailleerd, waardoor je echt in de wereld van de Bad Batch klonen kunt kruipen.

Het voertuig bevat verstelbare vleugels, wapens met veermechanisme en verschillende speeders. Bovendien bevat LEGO 75314 vijf minifiguren van Bad Batch klonen én een figuur van Gonk Droid. Deze set is een fantastische uitbreiding op elke Star Wars collectie of het mooie eerste begin van een nieuwe verzameling.

Voor kinderen en volwassenen

De LEGO Bad Batch Shuttle is zo ontworpen dat het de perfecte set is voor iedereen vanaf 9 jaar oud. Bij de set zitten duidelijke bouwinstructies, waardoor zelfs mensen zonder ervaring met LEGO de aanvalsshuttle eenvoudig in elkaar kunnen zetten. Dat maakt LEGO 75314 een ideaal cadeau voor iedere Star Wars of LEGO fan.

Je kunt de verhalen van Star Wars: The Bad Batch gedetailleerd naspelen of verzin je eigen verhalen met deze spannende karakters en buitengewone shuttle. En als je er even niet mee aan het spelen bent, staat de shuttle van zo'n 20 centimeter hoog, 25 centimeter lang en 13 centimeter breed fantastisch in je kamer.

Een uitbreiding van het LEGO Star Wars universum

LEGO creëert al sinds 1999 bouwsets geïnspireerd op het Star Wars universum. Zo bouw je de Imperial Shuttle, een Darth Vader helm, de Millennium Falcon en Yoda al van LEGO steentjes. En dit is slechts een kleine greep uit het LEGO Star Wars assortiment.

Omdat de set al te bouwen is vanaf 9 jaar, zal dit zeker een hit worden onder Star Wars en LEGO fans van alle leeftijden. Het is ook erg leuk om als ouder de set samen met je kind te bouwen. En daarna kunnen jullie uren genieten van de vele mogelijkheden die deze LEGO set met zich meebrengt.

  • Kinderen nemen de rol aan van Bad Batch klonen, beleven scènes uit Star Wars: The Bad Batch opnieuw en bedenken hun eigen unieke verhalen met deze gedetailleerde aanvalsshuttle (75314) van LEGO stenen.
  • Inclusief 5 LEGO minifiguren van Bad Batch clones Tech, Echo, Hunter, Wrecker en Crosshair die nieuw zijn vanaf augustus 2021 met diverse wapens en Techs bouwbare rugzak, plus een LEGO figuur van een Gonk Droid.
  • De bouwbare speelgoedshuttle heeft verstelbare vleugels voor de landings- en vliegmodus, 2 wapens met veermechanisme en een rugvin die je op kunt tillen, zodat je gemakkelijk bij de dubbele LEGO minifiguurcockpit en gedetailleerde cabine kunt.
  • De cabine biedt ruimte aan 2 minifiguren en doet dienst als wapenopslag. De set bevat ook een speeder met 2 noppenschieters en een andere speeder met een clip voor een blaster voor nog meer speelmogelijkheden.
  • Perfect om elke dag alleen of samen met vrienden mee te spelen. Dit bouwspeelgoed is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen vanaf 9 jaar.
  • De Bad Batch aanvalsshuttle is ca. 20 cm hoog, 25 cm lang en 13 cm breed met de vleugels omhooggeklapt en ziet er geweldig uit in elke kamer wanneer er even geen avonturen mee worden beleefd.
  • Denk je erover om deze 969-delige speelset te kopen voor een Star Wars fan die nog nooit met LEGO stenen heeft gebouwd? Geen zorgen. De set bevat eenvoudig te volgen instructies waarmee bouwers vol zelfvertrouwen aan de slag kunnen.
  • Er zijn LEGO Star Wars sets om fans van alle leeftijden mee te verrassen, of ze nu onvergetelijke scènes willen naspelen, hun eigen verhalen willen bedenken of de indrukwekkende bouwmodellen willen bouwen en neerzetten.
  • LEGO onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze compatibel zijn en robuuste modellen opleveren.
  • LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en uitvoerig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO The Bad Batch aanvalsshuttle 75314

Officiële naam LEGO The Bad Batch aanvalsshuttle
SKU 75314
EAN 5702016914436
UPC 673419340762
Stenen 969
Thema LEGO Star Wars
Status Niet meer in productie
LEGO prijs € 69,99  –  lego.com
Instructies Download handleiding

Anderen bekeken ook

LEGO 853767 Star Destroyer tashanger
LEGO 853767 Star Destroyer tashanger
€ 5,99
LEGO Obi-Wan Kenobi vs. Darth Vader 75334
LEGO Obi-Wan Kenobi vs. Darth Vader 75334
€ 48,99
-2%
LEGO Chewbacca 75371
LEGO Chewbacca 75371
€ 131,99
-37%
LEGO Obi-Wans hut 75270
LEGO Obi-Wans hut 75270
€ 29,99
LEGO The Justifier 75323
LEGO The Justifier 75323
€ 149,59
-12%
LEGO Mos Espa Podrace diorama 75380
LEGO Mos Espa Podrace diorama 75380
€ 63,86
-20%