Over LEGO Bell Boeing V-22 Osprey (42113)

Vliegtuigliefhebbers krijgen een uniek inkijkje in de werking van het krachtige Bell™ Boeing™ V-22 Osprey™ tiltrotorvliegtuig met deze zeer gedetailleerde LEGO® Technic vliegtuigset (42113). Kinderen vanaf 11 jaar en volwassenen zullen het geweldig vinden om deze authentieke gemotoriseerde replica te bouwen van het beroemde vliegtuig dat al talloze missies heeft uitgevoerd.

Boordevol realistische details voor fantasierijk speelplezier

Kinderen zullen ervan genieten om alle functies van dit vliegtuig te ontdekken. Laat het model tot leven komen met de meegeleverde batterijhouder en grote motor. Bedien het intrekbare landingsgestel en draai de motorgondels om het vliegtuig van de verticale vertrekpositie in de vliegstand te zetten. Het zit vol authentieke details, waaronder een versnellingsbak met vier verschillende functies, een laadruimte die open kan en draaiende propellers.

Geweldig speelgoed voor kinderen die van een bouwuitdaging houden

LEGO Technic bouwsets zijn ideaal voor LEGO fans die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Deze voertuigen lijken op de echte versie en bewegen ook zo, waardoor het voor kinderen (en grote kinderen) nog leuker wordt om hun creaties te bouwen en ermee te spelen.