Lego Mijn Xl Wereld 45028

LEGO Mijn XL wereld 45028

Met Mijn XL wereld leren peuters en kleuters spelenderwijs de wereld om zich kennen door die na te spelen, via leuke bouwactiviteiten en via het delen van ideeën. Met deze LEGO Education set ontwikkelen kinderen bovendien zelfvertrouwen en belangrijke sociale vaardigheden zoals samenwerking, communicatie en besef van rollen en verantwoordelijkheden.

Lees meer...

LEGO.com

LEGO.com

€ 309,99
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Mijn XL wereld 45028

Met Mijn XL wereld leren peuters en kleuters spelenderwijs de wereld om zich kennen door die na te spelen, via leuke bouwactiviteiten en via het delen van ideeën. Met deze LEGO Education set ontwikkelen kinderen bovendien zelfvertrouwen en belangrijke sociale vaardigheden zoals samenwerking, communicatie en besef van rollen en verantwoordelijkheden.

De echte wereld naspelen
Werkend in groepjes van twee tot tien kunnen kinderen de kleurrijke verzameling met 480 LEGO DUPLO stenen, figuren,wielbases, ramen, deuren en een bouwplaat gebruiken om hun huis, een restaurant, een bushalte, een ziekenhuis en een brandweerkazerne te bouwen. Ze ontdekken ook een vliegtuig, een auto en zelfs een duikboot en gebruiken hun verbeelding om fantasiedieren te bouwen en hun eigen leuke verhalen te bedenken. Mijn XL wereld is ook te combineren met de accessoiresets 45029 Dieren en 45030 Mensen in het Early Learning-systeem, voor nog meer leerzaam speelplezier voor kinderen.

Volledige ondersteuning voor de leraar
Mijn XL wereld bevat alles wat leerkrachten nodig hebben voor inspirerende lessen, inclusief een Aan de slag-kaart met vijf ideeën voor activiteiten en tien dubbelzijdige inspiratiekaarten. Er is ook een online leerplan beschikbaar met acht op de normen afgestemde lessen op www.LEGOEducation.com/start. We bieden zelfs een cursus van een hele dag voor professionele ontwikkeling (extra aanschaf) om leerkrachten een optimale start te geven.

Een holistische benadering van leren
LEGO Education Early Learning legt een basis voor een leven lang leren door de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen te stimuleren, door samen dingen te ontdekken en spelenderwijs te leren. Mijn XL wereld is te combineren met andere producten van het Early Learning-systeem om zo sociale, emotionele en taalvaardigheden te ontwikkelen, maar ook vroege wetenschappelijke vaardigheden en de vaardigheid om zelf te spelen.

  • Zorgt dat kinderen zelfvertrouwen en belangrijke sociale vaardigheden ontwikkelen zoals samenwerking, communicatie en besef van rollen en verantwoordelijkheden.
  • 480 LEGO DUPLO elementen, inclusief een bouwplaat, acht figuren, wielbases, ramen, deuren en een kleurrijke verzameling stenen – alles wat kinderen nodig hebben om hun fantasie de vrije loop te laten.
  • Met een Aan de slag-kaart met vijf ideeën voor activiteiten, tien dubbelzijdige inspiratiekaarten met twintig modellen om te bouwen en een online handleiding voor de leerkracht met acht op de normen afgestemde, inspirerende lessen.
  • Optionele cursus van een hele dag voor professionele ontwikkeling beschikbaar (meerprijs) om leerkrachten een optimale start te geven.
  • Te combineren met andere LEGO Education sets - zoals de accesoiresets 45029 Dieren en 45030 Mensen - voor nog meer leerzaam plezier.
  • Maakt deel uit van het LEGO Education Early Learning-systeem voor holistisch leren voor peuters en kleuters.
  • Bevat genoeg stenen voor tien sets LEGO 'Six Bricks'- leeractiviteiten.

Als je een leerkracht bent die deze producten voor scholen koopt of die andere geaccrediteerde opleidingen aanbiedt, klik dan op de onderstaande link voor meer informatie over hoe je deze oplossingen kunt vinden en gebruiken om leerresultaten te leveren die zijn afgestemd op de lokale onderwijsvereisten, zoals opties op klassikale pakketten, aanbod voor professionele ontwikkeling en advies over klassikale oplossingen. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Bent u een thuisgebruiker, op zoek naar een manier om kinderen van alle leeftijden thuis leeractiviteiten aan te bieden?
Of ze nu in de klas zitten of in de woonkamer, kinderen hebben grote verbeeldingskracht, aangeboren nieuwsgierigheid en de behoefte om te onderzoeken en risico's te nemen. Het enige wat je nodig hebt zijn de middelen om deze vaardigheden aan te boren. LEGO Education wil helpen. Praktijkgericht leren biedt een medium voor het bouwen van ideeën en modellen en tegelijkertijd worden belangrijke vaardigheden zoals communicatie, samenwerking, kritisch denken en creativiteit geoefend.

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt LEGO Education educatieve oplossingen op basis van een gevestigde onderwijstheorie waarbij kinderen optimaal leren en meer onthouden door middel van praktijkervaringen. Onze producten zijn geen speelgoed - in plaats daarvan is thuisgebruik van LEGO Education leermiddelen bedoeld als een zeer lonende onderwijservaring die een aanvulling vormt op de lokaal beschikbare lesprogramma's.

LEGO Education biedt zowel voor als na de verkoop ondersteuning om ervoor te zorgen dat LEGO Education middelen zo effectief mogelijk worden ingezet in een leeromgeving. Neem contact op met ons afdeling klantenservice.

Anderen bekeken ook

LEGO Eenvoudige en aangedreven machines 9686
LEGO Eenvoudige en aangedreven machines 9686
€ 209,99
LEGO Education BricQ Motion Prime-set 45400
LEGO Education BricQ Motion Prime-set 45400
€ 159,99
LEGO Eenvoudige machines set 9656
LEGO Eenvoudige machines set 9656
€ 189,99
LEGO Education SPIKE Prime set 45678
LEGO Education SPIKE Prime set 45678
€ 459,99
LEGO Technic Kleine hubbatterij 45612
LEGO Technic Kleine hubbatterij 45612
€ 79,99
LEGO Bouw mij “Emoties” 45018
LEGO Bouw mij “Emoties” 45018
€ 104,99